Ioana Anuta – C’mon (single nou)

Cu un program foarte incarcat, la doar 18 ani, Ioana Anuta (Jo) se imparte intre scoala, filmarile pentru „Te cunosc de undeva „, studio si concerte. Artista este deja la al 3-lea featuring, anul acesta, iar dupa colaborarile cu Ovi si Juju, aceasta lanseaza „C’mon”, alaturi de producatorul ei muzical, Gabriel Huiban. Acesta din urma a avut un dublu rol in realizarea piesei, de producator si interpret totodata.
„C’mon” se anunta a fi unul din hit-urile acestei veri si care, cu siguranta, va incinge atmosfera in cluburile din toata tara.

Jo, pe numele ei real Ioana Anuta, fost ales copilul cu cea mai bun? voce din România, in urma cu patru ani. A câ?tigat preselec?ia na?ional? a concursului Eurovision Junior ?i a reprezentat ?ara, in noiembrie 2009, la Kiev, în Ucraina. Anul trecut a obtinut locul 2 in cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului muzical „X-Factor„.
Gabriel Huiban este producatorul care a stat in spatele a zeci de hit-uri, interpretate de artisti precum Giulia, Dj Project, Anna Lesko, Hi-q, CRBL, Heaven etc.

Ce credeti, va reusi Ioana sa paseasca pe urmele Innei sau Alexandrei Stan si sa ajunga in top-urile din intreaga lume?

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns