Andra a cantat gratis pentru Simona Halep

Doua dintre vedetele prezente miercuri pe Arena Nationala pentru a o sarbatori pe Simona Halep dupa victoria de la Wimbledon sunt, intamplator, si doua dintre cel mai bine platite vedete PRO TV. In afara trustului din care fac parte, pretind mii de euro per aparitie. Andra a facut insa o exceptie, alaltaieri.

Colegii jurati la “Romanii au talent” Andi Moisescu si Andra au deschis evenimentul de miercuri dedicat Simonei Halep pe Arena Nationala din Bucuresti, primul, ca prezentator, iar Andra, invitata sa intoneze imnul Romaniei.

Laudabil, interpreta, al carei onorariu se invarte in jurul sumei de 6.000 de euro, a acceptat sa cante gratis pentru campioana de la Wimbledon! A fost prima optiune a organizatorilor si pentru ca era deja implicata si-n alte proiecte, a avut numai cateva ore la dispozitie sa repete imnul. Dornica sa faca totul impecabil, Andra s-a interesat si cum urma sa se imbrace Simona la ceremonia de prezentare a trofeului obtinut la Wibledon, pentru a se asorta cu ea. Asa se explica de ce a ales o tinuta alba, intocmai ca marea noastra tenismena. Dupa eveniment, Andra i-a prezentat Simonei pe cei doi copii ai sai, Eva si David, care sunt mari fani ai campioanei si care au fost extrem de emotionati sa-si cunoasca idolul.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro