Alex Velea a filmat momentul in care a cerut-o de sotie pe Antonia!

Alex Velea a publicat pe retelele sociale momentul in care ii adreseaza Antoniei marea intrebare. Cum a reactionat cantareata?!

Momente pline de emotie pentru Alex Velea si Antonia! Dupa aproximativ noua ani de relatie, Alex Velea a cerut-o in casatorie pe Antonia. Artistul a vrut sa-i faca o surpriza si a filmat tot momentul emotionat cand i-a oferit inelul. Alex Velea a chemat-o la un podcast pe care aveau sa-l inregistreze, insa totul a fost de fapt un pretext pentru a putea sa faca pasul cel mare. In timp ce se afla in fata camerei de filmat, Alex Velea si-a luat inima in dinti si s-a asezat in genunchi in fata ei. Frumosa artista a fost coplesita de emotii, pentru ca credea ca se pregatesc pentru o filmare.

”Antonia vreau sa-ti multumesc pentru toti anii in care m-ai facut fericit si vreau sa-ti spun daca vrei sa fi sotia mea”, i-a spus Alex Velea Antoniei.

In cadrul unei emisiuni de televiziune, Alex Velea le-a povestit telespectatorilor despre momentul in care i-a pus intrebarea Antoniei, dar si despre sentimentele puternice pe care cei doi le-au resimtit.

loading...
“De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare data am ratat momentul. Am vrut s-o fac atunci cand am inaugurat casa. Am vrut s-o cer inainte sa plec la Asia Expres. Cand m-am intors a inceput pandemia.

In pandemie eram tot timpul cu ea, ea e foarte atenta la tot si nu am reusit sa-i fac surpriza. De data aceasta am reusit s-o surprind. M-am emotionat si n-am putut sa-i zic mai multe cuvinte. Ea a crezut ca facem doar un podcast. Nu se astepta, a crezut ca e o gluma. S-a emotionat si ea, am lacrimat, amandoi, am fost emotionati, ne-am luat in brate, ne-am pupat, ne-am jurat iubire vesnica. Zanni a fost de fata! Nici el nu a stiut! Nu am vrut sa zic nimanui! “, a povestit Alex Velea.

sursa: radioimpuls.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro