BATAIE IN EMISIUNEA ACCES DIRECT! Simona Gherghe nu a mai stiut cum sa le DESPARTA

Scandal-monstru in emisiunea „Acces direct”. Rodica, zisa si Sexy Morosanca, a sarit s-o bata pe Dana Roba, fosta amanta a lui Nicolae Guta, dupa ce aceasta din urma a jignit-o, spunandu-i ca este „bagaboanta”.


Schimb dur de replici intre Dana Roba, fosta amanta a lui Nicolae Guta, si Sexy-Morosanca. Cele doua s-au jignit pe tot parcursul dialogului avut la emisiunea Acces direct, culminand dupa cateva minute cu o bataie in toata regula.
Criza de nervi a Morosancai a pornit de la mistourile facute de Dana Roba, legate de faptul ca este transsexual.
Hai la pat sa vezi ce sunt. Poate ca ti-ai dorit sa ajungi in patul meu.Poate te-ai indragostit de mine”, i-a strigat Rodica Danei, dupa ce aceasta din urma i-a spus ca Dumnezeu nu-i iubeste pe homosexuali.

„Dumnezeu iubeste bagaboantele?”, a intrebat-o Dana Roba pe Rodica, un transsexual care a participat la „Romanii au talent” si care s-a autointitulat Sexy-Morosanca.
„Dar cine e bagaboanta?”, a replicat transsexualul.
„Pai tu esti bagaboanta”, i-a spus Dana Roba, moment in care Sexy Morosanca s-a ridicat de pe scaun si s-a infipt in gatul fostei amante a lui Guta.
Jurnalista Mara Banica s-a bagat intre ele pentru a le desparti, iar Simona Gherghe si-a rugat colegii sa interupa transmisia live.
„Bagati un teaser ceva”, a strigat prezentatoarea.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro