Connect-R reactioneaza dupa ce Buzdugan a comparat-o pe Misha cu Viorica de la Clejani: „A avut un moment mai putin inspirat!”

Conenct-R lamureste asa zisul conflict cu Daniel Buzdugan. Dupa ce realizatorul radio a comparat-o pe Misha cu Viorica de la Clejani, recent, la un eveniment muzical, cantaretul reactioneaza si pune capat speculatiilor, conform carora nu ar fi gustat gluma.

„Vino putin! Vreau sa ti-o prezint pe Viorica de la Clejani!” Cu aceasta gluma s-a „soldat” prima aparitie in public a Mishei, dupa nasterea fetitei sale. Dar sotia lui Connect R nu s-a suparat pe Daniel Buzdugan si i-a replicat: „Sa stii ca mie imi place foarte mult cum canta!”.
Evident, momentul a fost intors pe toate partile in presa si, astazi, la aproape doua saptamani de la gafa acuta de Daniel Buzdugan, Connect-R pune punct subiectului.
„Buzdugan e un om bun si un suflet sensibil! L-am vazut plangand pentru tatal lui, si nu cred ca ar putea sa faca rau cuiva. La Zuma, a avut un moment mai putin inspirat, dar nu a fost rau intentionat atunci cand a glumit cu sotia mea. Noi il iubim la fel de mult atat eu cat si sotia mea! Pace!”, a scris artistul pe un site de socializare.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro