Fly Project ascultata de o suta de milioane de oameni in America Latina

Tudor si Dan de la Fly Project au fost invitatii internationali principali la televiziunea Fox, la cea mai tare emisiune din America Latina, late night show-ul „Nunca es tarde” cu o audienta de peste
100 de milioane de telespectatori, fiind o emisiune difuzata in direct si urmarita in toate tarile Americii Latine.
fly project 2
„A fost super tare!!! Am simtit spiritul latin in fiecare din zilele petrecute in Argentina, publicul a cantat cu noi si s-a bucurat de fiecare data. E o senzatie minunata sa vezi primul album FLY PROJECT lansat in America Latina, asteptat de mii de fani. Celor de la Fox le-am promis ca vom reveni cu siguranta ori de cate ori vom ajunge in Argentina. Audienta lor este uriasa” spune Tudor.

loading...
Hiturile Fly Project, cel mai important proiect european semnat de Warner Latin America in ultimul an, se aud peste tot in cluburi in Argentina si Chile si cresc in topuri in toata America Latina. „Cei de la Warner ne-au primit extraordinar si ne-au felicitat pentru show-urile noastre. Am facut planuri impreuna, le-am prezentat ideile pe care le avem in lucru pentru urmatoarele noastre single-uri si clar vom reveni curand in Argentina si nu numai” declara Tudor.


Tudor si Dan si-au facut timp intre interviuri, show-uri, conferinte de presa si emisiuni, sa cunoasca putin Argentina, mancarea traditionala, in tot felul de restaurante sofisticate si la colt de strada, in localuri autentice argentiniene, dar si cele mai inedited locuri ale orasului, avand parte de o vreme perfecta si de niste gazde care i-au rasfatat in turneul de o saptamana la Buenos Aires.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro