S-au semnat contractele pentru al doilea sezon de Splash!Vezi lista completa a vedetelor care vor intra la apa in vara asta

Antena 1 a inceput deja pregatirile pentru cel mai indragit super-show de vara, “Splash! Vedete la apa”, in care zeci de vedete se lupta, pe parcursul mai multor editii, in care isi vor arata talentul in ceea ce priveste sariturile in apa.
Vedete de prima marime isi vor arata formele voluptuoase anul acesta in show-ul Antenei 1, intre care Raluka, Simona Sensual, Andreea Perju, Elena de la Mandinga, Maria Buza sau Andreea Tonciu.

Daniela Crudu, va fi prezenta si in aceasta editie a show-ului, dupa ce, anul trecut a sarit cu mult etaj de la zece metri inaltime, fara sa stie sa inoate. “Am mai spus ca iubesc adrenalina, distractia, sunt atat de fericita ca am fost cooptata in echipa acestui show. Am planuri mari anul asta, cred ca am sanse la marele premiu”, rade Daniela Crudu.

Intre barbatii care deja au inceput antrenamentele pentru “Splash! Vedete la apa”, se numara Vladimir Draghia, Bogdan Vladau, Catalin Oprisan, Florin Ristei, Doru Todorut, Radu Valahu, Silviu Andrei, Matteo sau Mike Diamondz. Catalin Oprisan va fi una dintre senzatiile show-ului, avand in vedere ca s-a inscris la aceasta emisiune pentru a invata sa inoate, dar sa si sara de la inaltime de la cei mai buni. “N-am avut timp sa invat sa inot pentru ca am stat prin biblioteci”, glumeste cel cunoscut si sub supranumele de Smiley. “Sunt sigur ca voi deprinde intr-o luna cat au invatat altii in 25 de ani. La bloc mi se spune si <>”, a adaugat el.
La “Splash! Vedete la apa”, vedetele se pregatesc cu renumiti antrenori. Dj Vanda, participanta la prima editie, si-a invins teama fata de apa pe care o avea inca din copilarie si-a invatat sa inoate. Dana Savuica, care avea fobie de inaltime, a sarit de la cativa metri, iar Daniela Crudu s-a aruncat in bazinul cu apa de la inaltimea maxima, invatand, totodata sa inoate.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro