Delia – 1234 (Unde dragoste nu e) (single nou si videoclip)

Vara torida, mon cher! Si pentru ca vara e despre fun, dans si prieteni, o piesa ca 1234 (Unde dragoste nu e) nu avea cum sa lipseasca.
delia 3
Si iata ca Delia lanseaza astazi clipul piesei 1234 (Unde dragoste nu e), ca o continuare a celebrei “Da, mama.” ; a fost Filmat in acelasi loc si in acelasi stil, insa acum nu e deloc despre suparare, e despre petrecere si prietenie. Regizat de Alex Ceausu, clipul este cat se poate de real, caci party-ul a fost adevarat, cu oameni din viata Deliei.

In spiritual clipului, Delia a tinut sa dea mai multe declaratii, una clasica si serioasa si altele pentru cei care ii cunosc simtul umorului.

#1 Videoclipul este un fel de continuare a lui “Da, mama”. Este despre viata mea, in clip apar prieteni, oameni apropiati, nu e vorba de o simpla figuratie. Cam fiecare persoana de acolo are locul bine asezat . Apar toti ai mei, exact cum spun si in piesa. Piesa este facuta de Marius Moga si e un remake dupa celebra Unde dragoste nu e a lui Gheorghe Gheorghiu care s-a simtit onorat ca ii folosim refrenul. O simt ca pe un stadiu 2 al Da, mama, doar ca nu e pe nostalgie, ci pe fericire si distractie.

#2 Piesa se adreseaza celor cu varste cuprinse intre 5 si 30 de ani, iar mesajul piesei este unul cat se poate de evident: NU mai sariti in pat, se strica salteaua! Am lucrat la acest clip 24 de ore si in timpul lui, nu a baut si nu s-a distrat nimeni, practic mi-am chinuit prietenii. Piesa asta a fost destul de asteptata, in sensul in care in ultima perioada am cantat numai balade pop rock, asa ca m-am decis sa o dau si in petrecere. Life’s too short to take yourself too seriously.

#3 Am doua invitate special, cu care am dezvoltat o relatie deosebita si vreau sa le multumesc pentru participarea in videoclip. Imi cer scuze ca a fost prea cald in locatie si v-ati dezumflat pana la final, dar noi tot va iubim! Ofelia si Eusebia sunt extraordinare, vi le recomand si pentru alte activitati amuzante.

#4 Daca dragoste nu e, va aduc eu, sunati-ma.

Piesa “1234 (Unde dragoste nu e)” este al patrulea single extras de pe albumul “Deliria”, material discografic lansat la inceputul lunii aprilie, in cadrul concertelor “Welcome to Deliria”, dupa mega-hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral) si “Da, mama”. Pe materialul discografic cu numarul 4 al artistei se gasesc si colaborarile cu Taxi (“Atat de trist”) si Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar si piese noi ca “Ce zodie esti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a facut om mare”.

Echipa de beauty a Deliei a fost formata din Ana Mironescu (make-up), Adonis Enache (hairstyle) si Catalin Valean (styling); Photo by Dimitri Caceaune si artwork-ul by David Gal

loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro