Madalina Ghenea, la limita decentei pe internet: „Crezi ca nu-i suficient de cald afara?!

Madalina Ghenea este una dintre cele mai frumoase romance, care nu a putut trece neobservata de unii dintre cei mai doriti barbati din lume, precum Gerard Butler sau Leonardo diCaprio. Constienta de atuurile ei fizice, focoasa olteanca nu pierde nicio ocazie de a se juca cu imaginatia barbatilor pe care o pune la grea incercare.


Madalina Ghenea este fara indoiala una dintre cele mai cunoscute si mai frumoase femei din Romania si nu numai. Bruneta s-a facut remarcata cu fizicul ei de barbati pe care si i-ar dori orice femeie, trecand prin patul unor celebri burlaci precum Michael Fassebender, Gerard Butler ori Leonardo diCaprio. Fotomodelul stie sa sa joace cu imaginatia brabatilor si o face ori de cate ori are ocazia.
De aceasta data, Ghenea a pus pe jar imaginatia barbatilor cu un colaj de imagini care se afla la limita decentei. Pictorialul hot i-a infierbantat pe masculi, care nu s-au putut abtine si i-au „reprosat” acesteia gestul „imprudent”: „Crezi ca nu-i suficient de cald afara?! Mai pui si tu paie pe foc… ”

sursa: spynews.ro // foto: facebook

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro