Premierele cinematografice ale saptamanii 1-8 august

Saptamana aceasta avem trei premiere cinematografice,doua SF-uri si o animatie care promit foarte multe.Avem Lucy,Guardians of the Galaxy si Escape from Planet Earth,dar haideti sa vedem mai multe mai jos.
premiereee

LUCY
Scarlett Johansson este Lucy, o tanara care traieste in Taipei si este obligata de mafia locala sa transporte droguri in propriul corp. Un eveniment neprevazut face ca drogul sa se raspandeasca in corpul lui Lucy, dar in loc sa-si afle sfarsitul in urma unei gigantice supradoze, fata capata puteri colosale, fiind in stare sa aboarba cunostinte instantaneu si sa miste lucruri doar cu forta mintii.
LUCY, un thriller de actiune despre o femeie care e prinsa accidental intr-o afacere periculoasa care se intoarce impotriva celor care au rapit-o si care o transforma intr-o masinarie de lupta nemiloasa, evoluata dincolo de puterea de intelegere omeneasca.
Alaturi de Scarlett Johansson il gasim pe legendarul Morgan Freeman, laureat cu Oscar.

Guardians of the Galaxy
Studiourile Marvel lanseaza o echipa noua, Gardienii galaxiei! Aceasta largeste universul Marvel pana in adancurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezeste tinta unei periculoase urmariri dupa ce fura un glob cu puteri misterioase. Incercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninta soarta intregului univers, il face pe Peter sa formeze o echipa cu invincibilul Drax Distrugatorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu forma de copac, si cu ratonul Rocket.

Escape from Planet Earth
Actiunea filmului ne catapulteaza pe planeta Baab, unde admiratul astronaut Scorch Supernova este un erou national pentru populatia extraterestra albastra. Un maestru in salvari la mustata, Scroch traieste dupa regulile fratelui sau Gary, seful misiunii de control BASA. Cand Lena, sefa bazei BASA il informeaza pe Scrotch ca fratele sau Gary a lansat un SOS de pe o planeta periculoasa, Scrotch isi da seama ca trebuie sa faca totul pentru a-l salva.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro