Premierele cinematografice ale saptamanii 15-22 august.

Pentru saptamana 15-22 august avem toate genurile de filme,Drama,Horror,Actiune,Sf,Comedie,Animatie etc. Haideti sa trecem toate premierele in revista:
filme

Deliver Us from Evil

Detectivul din New York Ralph Sarchie (Eric Bana) are parte de propriile-i probleme, dar viata i se da peste cap si mai rau cand incepe sa investigheze o serie de crime pe cat de oribile, pe atat de inexplicabile. Detectivul face echipa cu un preot neconventional (Edgar Ramirez), specializat in ritualuri de exorcizare, pentru a lupta impotriva sirului de posedari infricosatoare ce terorizeaza intregul oras.

The Purge: Anarchy

Sequelul succesului de casa din 2013 porneste de la aceeasi premisa si exploreaza evenimente petrecute in unica noapte din an cand, timp de 12 ore, orice crima ramane nepedepsita. In centrul atentiei este un barbat (Frank Grillo) hotarat sa profite de Noaptea judecatii pentru a razbuna moartea fiului sau. El va ajunge sa ajute mai multe persoane sa supravietuiasca acestei nopti cand totul este permis.

Let’s Be Cops

Este cea mai tare comedie cu politisti, doar ca… eroii sunt impostori! Doi prieteni la catarama (Damon Wayans Jr. si Jake Johnson) se gandesc serios sa lase metropola pentru oraselul de bastina si, ca sa mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume. Imbracati in uniforme de politisti, cei doi amici devin senzatia cartierului, dar vor ajunge cat ai clipi din ochi sa aiba probleme nu doar cu gansteri in toata regula, ci si cu detectivi vanduti mafiei. Vor face ei fata provocarilor?

The House of Magic

Thunder, o pisicuta abandonata, se adaposteste de furtuna in subsolul celei mai stranii case pe care ti-o poti imagina! Aceasta ii apartine unui magician blajin, iar Thunder simte ca in sfarsit si-a gasit un camin alaturi de el si ajutoarele sale. Problemele apar cand nepotul magicianului vrea sa profite de increderea lui, iar Thunder si restul „familiei” trebuie sa ia masuri.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Donatello, Rafael, Leonardo si Michelangelo de-abia asteapta sa ne arate pe marele ecran extraordinarele lor abilitati la a manui arme cat mai diverse. Filmul produs de Michael Bay ia povestea de la inceput: patru testoase intra in contact cu o substanta radioactiva, ceea ce le confera inteligenta umana, dimensiuni umanoide, dar si puteri extraordinare. Impreuna cu prietena lor April O’Neill, cei patru prieteni vor avea de infruntat unul dintre cei mai redutabili antagonisti din universul popularizat de seria de benzi desenate si de serialul animat .

Step Up: All In

A venit vremea ca vedetele partilor anterioare ale francizei sa se reuneasca: in Step Up: All In, un concurs de dans gazduit de stralucitorul Las Vegas face ca multe dintre personajele anterioare ale filmelor Step Up sa revina pe ringul de dans. Pentru a asigura o noua victorie, Camille (Alyson Stoner), Andie (Briana Evigan), Moose (Adam G. Sevani), Eddy (Misha Gabriel), Jason (Stephen Boss) si Sean (Ryan Guzman) trebuie nu doar sa inventeze cele mai spectaculoase miscari de dans, ci si sa inteleaga adevaratul spirit al unei echipe.

Sin City: A Dame to Kill For

In intunecatul oras Sin City, Dwight planuieste razbunarea impotriva femeii care l-a tradat, Ava Lord, in timp ce Nancy incearca sa treaca peste moartea lui Hartigan. A Dame to Kill For este continuarea filmului de succes Sin City, regizat de acelasi Robert Rodriguez, alaturi de Frank Miller, autorul benzilor desenate. Povestea filmului va avea la baza cea de-a doua carte a seriei de BD-uri. Cartea prezinta noi aventuri ale lui Dwight McCarty (Josh Brolin), situate cronologic inaintea celor din The Big Fat Kill. Ava Lord, o femeie din trecutul sau, revine in viata sa, creandu-i astfel nenumarate probleme.

Love Bus: cinci povesti de dragoste din Bucuresti

„Love Bus” este un film omnibus format din cinci episoade separate, avand fiecare cate o poveste de dragoste care se petrece in cate un cartier al Bucurestiului. Filmul a fost turnat in regim independent, cu studenti proaspat absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I. L. Caragiale” si reprezinta debutul lor, colectiv, pe marile ecrane.

La gran familia espanola

phraim, cel mai mic din cinci frati, ii cere colegei lui Carla, in varsta tot de zece ani, sa se marite cu el cand vor implini 18 ani. Opt ani mai tarziu, cine s-ar fi gandit ca Spania va juca finala Cupei mondiale la fotbal in Africa de Sud exact in ziua nuntii lor? Ephraim isi reuneste familia in aceasta zi de catharsis national si, cu intreaga tara paralizata de meci, fiecare membru al familiei se va confrunta cu cea mai importanta provocare a vietii: sa se accepte asa cum este.

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro