Alessia- Fata Rea (single si videoclip nou)

Alessia lanseaza noul single si videoclip “Fata Rea”, o productie Red Clover Media in regia lui Alin Surdu.
alessia
Pentru videoclipul noului single, Alessia a filmat peste 16 ore intr-un studio din Bucuresti, mai multe efecte speciale fiind adaugate in procesul de post-productie. Intreaga echipa care a participat la realizarea acestui clip: make-up – Larisa Bejan, styling – Alexandru Simedru, hair styling – Georgiana Serban (Geta Voinea Factory), Hannami Shoe, coregraf – Rares Ene ; a contribuit la transformarea Alessiei intr-o fata rea veritabila, atat prin look cat si prin atitudine.

Alessia este fata rea care incearca sa-l ademeneasca pe baiatul bun, apeland la priviri provocatoare, dansuri lascive si cadouri traznite.

“Toamna aceasta se poarta fetele rele, fetele cu atitudine, care stiu ce vor si nu le e teama sa ceara ce li se cuvine. Un sfat pentru baieti, cum spune si piesa: “In cuvinte putine, misca-te bine”, adica lasati-va condusi de fete si urmati-le pentru ca ele stiu cel mai bine cum sa faca sa mearga lucrurile intr-o relatie.”, a spus Alessia.

Single-ul “Fata Rea” a fost compus in Tabara de Muzica, de Cristian Tarcea si Alin Radu, apoi de productie ocupandu-se iRonic impreuna cu echipa de producatori de la DeMoga Music.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro