Antonia, declaratii emotionante despre sarcina sa: “Bebe a inceput sa miste de la patru luni. L-am chemat si pe Alex sa-l simta!”

Desi filmarile s-au intins pe parcursul intregii zile, Antonia, jurata de la KIDSing, a rezistat eroic si nu s-a plans niciun moment ca e insarcinata si nici nu a cerut pauza regizorului de platou. Aflata in luna a 5-a de sarcina, zambitoare si radioasa, Antonia a acceptat sa vorbeasca in fata reporterilor WOWbiz.ro despre viata sa profesionala si cea personala.
antonia_si_alex_velea
Vizibil fericita si implinita sufleteste, Antonia a facut o marturisire de zile mari, povestindu-ne ca a simtit inca de acum o luna miscarile bebelusului ei in burtica. Mai mult, de curand, Alex Velea a fost martor la un astfel de moment impresionant, bebelusul lui jucandu-i feste.


„Ma simt foarte bine. E dificil sa stau atatea ore pe scaun, dar compania baietilor, barbatilor, ma ajuta foarte mult. Sarcina merge bine, acum am cinci luni. Bebe a inceput sa miste de la patru luni. Alex a simtit si el. I-am zis: vino, vino acum sa il simti! Dar bebe s-a oprit de ziceai ca ii face lui Alex in ciuda. Pana la urma a miscat si a simtit. Mananc dulciuri si fructe in perioada aceasta. Incerc sa ma abtin de la dulciuri ca stiu ca nu prea fac bine, insa uneori ma rasfat”, a declarat Antonia pentru WOWbiz.ro.

“KIDSing” aduce pe micul ecran atmosfera marilor concerte si emotia legaturilor dintre parinti si copii. Din juriul “KIDSing” fac parte Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu si Theo Rose, o tanara speranta a muzicii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro