„Asta e IMPOSIBIL!” FOTO INCREDIBIL: Cum arata aceasta tanara inainte sa slabeasca

Transformare spectaculoasa a unei tinere de 27 de ani, care a reusit sa slabeasca aproape 80 de kilograme dupa ce si-a schimbat radical stilul de viata.

Britanica Hazel Dyson ajunsese sa cantareasca 145 de kilograme, iar momentul de cotitura a venit in 2008, cand avea 21 de ani, iar medicii au anuntat-o ca va avea nevoie de o operatie de inlocuire de sold pana va implini 30 de ani.

„Eram speriata de moarte. Pana atunci dadeam vina pe problemele mele medicale pentru greutatea mea, dar am realizat ca nu trebuie sa mai gasesc scuze”, spune Hazel.

Hazel avea mari probleme si in viata sentimentala si, ingrijorata ca pana atunci nu avusese un partener si era inca virgina, a decis sa faca ceva in privinta kilogramelor in plus. Iar ce a urmat reprezinta un exemplu perfect ca zicala „imposibilul nu exista” e perfect adevarata.

Pana sa implineasca 26 de ani a reusit sa slbeasca 77 de kilograme si a apelat la un site de anunturi matrimoniale pentru a-si gasi dragostea. Iar atunci a avut o mare surpriza.

„De fiecare data cand imi controlam contul aveam cate un mesaj de la cineva care ma invita in oras. Nu mi-a venit sa cred. Pentru prima data in viata mea barbatii considerau ca arat suficient de bine pentru a iesi cu mine la o intalnire. Mi-a luat sase ani sa ajung pana aici si in sfarsit am curaj sa-mi traiesc viata si sa caut dragostea”, mai spune Hazel.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro