Cosmar! La doar cateva ore inainte de a spune „da” in fata lui Dumnezeu, viitoarea sotie a lui Connect-R nu poate trece peste…

Orice femeie se vrea perfecta, in ziua nuntii, insa Misha ajunge in fata altarului cu o mare suparare si cu un mare stres. Din pacate, timpul nu a lucrat in favoarea ei, iar marele eveniment, programat de luni bune, a luat-o pe nepregatite, din pacate.
misha
A devenit mamica in ianuarie, insa cele noua luni care-au trecut de cand a nascut n-au fost de ajuns ca mireasa lui Connect-R sa ajunga la greutatea pe care si-a dorit-o. Asa ca ultimele saptamani au fost mai mult decat stresante pentru simpatica blonda care, ca orice femeie, si-a dorit ca in cea mai frumaosa zi din viata ei sa arate perfect si sa afiseze in fata invitatilor un trup de sirena.

Din pacate, insa, Misha nu a slabit atat de mult pe cat si-a dorit, lucru care se vede inca de la departare, din pacate pentru ea. Asta nu inseamna, insa, ca solista nu este la fel de atragatoare si cu cele cateva kilograme care s-au incapatanat sa ramana lipite de trupul ei.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro