Adelina Pestritu, surpriza romantica pentru Speak, de ziua lui! Si-a asteptat iubitul cu…

Bruneta s-a gandit sa ii faca iubitului ei o surpriza de proportii de ziua lui. „Initial am vrut sa ii organizez o petrecere surpriza. Din pacate, taman in ziua in care voiam sa o fac, vinerea trecuta, am aflat ca managerul lui i-a programat un concert tocmai la Braila. Concret, el avea sa se intoarca acasa abia la 3 dimineata, rupt de oboseala. Ori sansele ca invitatii sa reziste pana la acea ora tarzie si sa mai aiba si chef sa il mai surprinda, erau nule”
adelina si speak
Ca atare, Ade s-a reorientat, iar reporterii WOWbiz.ro au aflat tot planul ei secret si cum si-a asteptat iubitul in noaptea de vineri spre sambata. Ea a inchiriat un apartament de fite dotat cu pat cu baldachin, intr-un centru de evenimente din nordul Capitalei. I-a comandat lui Stefan un tort dreptunghiular pe care scria mare „La multi ani, Speak!”. Tortul era ornat cu o minge uriasa de barchet, din martipan (n.r. Stefan este innebunit dupa acest sport, pe care l-a si practicat), si un portativ cu note muzicale.

Patul urias si perimetrul din jurul lui au fost acoperite cu petale rosii de trandafir, iar intr-o frapiera astepta cuminte o sampanie rece.


Sursele noastre au aflat ca Adelina s-a intalnit cu Speak undeva, in oras, i-a cerut sa isi parcheze autoturismul cu care a venit de la Braila si sa urce in masina ei. L-a dus la locatie, i-a acoperit ochii si nu l-a lasat sa vada nimic pana cand au ajuns in camera. Cand Stefan a vazut surpriza pe care i-a pregatit-o iubita lui a ramas fara cuvinte, pentru ca nu se astepta sa mai primeasca ceva, mai ales ca Ade ii oferise un cadou cu o zi inainte.

Si de parca nu era suficient, bruneta a apasat telecomanda dvd player-ului din camera si, pe plasma a inceput sa ruleze un filmulet emotionant pe care prezentatoarea tv l-a pregatit special pentru aceasta seara romantica. Pe ecran, sub ochii lui Speak, au inceput sa curga cele mai emotionante imagini cu Stefan si Adelina, de cand s-au cunoscut si au decis sa formeze un cuplu si pana in prezent.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro