Amintirile il bantuie? Cu Antonia insarcinata in sapte luni, Alex Velea s-a intors in apartamentul in care a locuit cu fosta nevasta!

La aproape doi ani de cand a parasit caminul conjugal, Alex Velea s-a intors in casa in care a locuit mai bine de trei ani cu Ana, fosta lui sotie. Asta, in conditiile in care, iubita lui actuala, Antonia, este insarcinata si, in mai putin de trei luni, il va face tata pentru prima data.
antonia_si_alex_velea
Alex si Ana s-au cunoscut in 2008, intr-o statie de metrou. S-au indragostit la prima vedere si, de atunci, au ramas impreuna. S-au mutat impreuna, iar in 2010 s-au casatorit. Din pacate, povestea lor de iubire a luat sfarsit, dupa numai trei ani, pe motiv ca dragostea s-ar fi consumat, asa ca, artistul a plecat din caminul conjugal. Se intampla in vara lui 2013.
Si-au dorit, probabil, sa-si de ragaz, pentru a reflecta asupra relatiei lor si sa-si dea seama daca se mai poate face ceva sau nu. Din pacate, zarurile fusesera aruncate demult, asa ca, in ianuarie 2014 s-a pronuntat divortul. Casa in care au locuit a ramas la Velea, iar Ana a fost despagubita cu 30.000 de euro, plus a pastrat numele de familie al artistului.


Nu stim ce-l mai leaga pe Alex de acea locuinta, daca mai are sau nu lucruri acolo, avand in vedere ca el sta cu Antonia, cu chirie, inca din toamna anului trecut, iar acum ca vor deveni parinti, cel mai probabil isi vor cumpara o locuinta. Sa-l fi bantuit, oare, amintirile? Sa-l fi apucat melancolia sau, pur si simplu, a avut un scop bine intemeiat sa mearga la apartamentul care, cu siguranta, ii mai aminteste de Ana?

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro