Dovada ca viata dupa Andreea Mantea este grea… foarte grea! In ce s-a transformat si cum l-au filmat paparazzii pe fostul ei iubit

Despartiti, dar impreuna! Fiind plecata in strainatate, la filmari, Mantea va avea o idscutie finala cu Mitrea, iubitul ei de la „Burlacita”, despre relatia lor. Pana atunci, Cristi pare cam abatut si iese singur in oras, fara vreo femeie in preajma sa.
andreea mantea si cristi mitrea
Dupa ce, timp de sase luni s-au inteles exemplar, Andreea Mantea si Cristi Mitrea s-au despartit pe fondul geloziilor de ambele parti. Totusi, in aceasta perioada, cei doi au tinut legatura si au incercat sa se apropie si mai mult. Nu sunt nici separati, nici impreuna, urmand ca timpul sa decida soarta cuplului lor.

Deoarece lucrurile nu sunt inca foarte clare intre Andreea si Cristi, cei doi au decis ca, pana cand vor ajunge la o concluzie, sa incerce sa fie cat mai sinceri unul cu celalalt. Asa ca, dupa ce au aparut prin presa tot felul de zvonuri cum ca luptatorul a inceput sa isi caute o alta partenera, Mantea i-a specificat clar si raspicat ca nu are de cand sa treaca cu vederea peste toate acesstea.


Drept urmare, sportivul s-a conformat, iar acum asteapta cuminte ca Andreea sa revina in Capitala, ea fiind plecata in strainatate, la filmari. Dovada ca sportivul se tine de promisiune sunt fotografiile facute de CANCAN.ro. Serile trecute, paparazzii nostri l-au intalnit pe Cristi Mitrea in momentul in care parasea un club din Capitala. Desi toata lumea se astepta sa iasa acompaniat de o domnisoara, acest lucru nu s-a intamplat.

Barbatul a parasit localul si a plecat glont catre un restaurant deschis non-stop. Nu, nu s-a intalnit cu vreo femeie nici pe drum, nici acolo, barbatul luand cina singur-singurel. Astfel, Mitrea a comandat de mancare si a stat cumintel, consumand alimentele pe fuga. Dupa cele cateva minute pe care le-a petrecut in local, sportivul nu a vorbit deloc la telefonul mobil, nu a socializat cu niciun client din restaurant, ci a preferat sa isi vada linistit de mancare. Dupa ce a terminat tot din farfurie, s-a indreptat spre casa.

Cristi si Andreea sunt despartiti in aceasta perioada din cauza job-ului brunetei. Mantea este nevoita sa filmeze in alta tara pentru emisiunea pe care o prezinta, iar acest lucru face ca cei doi sa isi vorbeasca zilnic la telefon. De altfel, Mitrea avea nevoie de pauza aceasta pentru a se pregati pentru urmatorul concurs important in cariera lui.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro