Soc! Un nou cuplu in showbiz: Florentina Raiciu si Bogdan Vladau! Se lasa cu nunta?

Florentina Raiciu, asistenta matinalilor de weekend de la Antena Stars, i-a cam cazut cu tronc, se pare, lui Bogdan Vladau. Frumoasa blonda i-a luat un interviu artistului, iar acesta a intrebat-o direct: „Vrei sa ma iei de barbat?”
Bogdan Vladau
La o femeie frumoasa trage oricine, este firesc! Florentina Raiciu, asistenta de la Star Matinal de Weekend, este, fara dubiu, o tanara care intoarce capete. Bogdan Vladau este unul dintre burlacii showbiz-ului autohton care n-a ramas indiferent la farmecele Florentinei. Blonda matinalilor a vrut sa faca un interviu cu celebrul burlac, dar, brusc s-au inversat rolurile si s-a trezit luata la intrebari de Bogdan. De fapt, i-a adresat o singura intrebare care a lasat-o pe Flori cu gura cascata! „Hai, zi-mi, vrei sa ma iei de barbat? Zi-mi! Eu te stiu de cand erai mica!”, a spus Vladau.


Era, de fapt, o gluma, pe care Flori a gustat-o, tocmai pentru ca ea si Bogdan se cunosc de multi ani si-si permit astfel de glume. Dar, daca ne gandim mai bine, orice gluma are un sambure de adevar si nu stii niciodata de unde sare iepurele si cum se poate transforma o prietenie intr-o poveste de iubire, mai ales ca vor s-o si puna de o colaborare…muzicala.

Bogdan i-a propus sa joace intr-unul dintre videoclipurile lui, iar Flori a acceptat bucuroasa. Pana una alta, Vladau se bucura si-si traieste povestea de iubire pe care o are, de aproape un an, cu Gina, un celebru manechin international. Si pentru ca tot au ajuns la capitolul amintiri, Bogdan a dezvaluit cum si de cand a inceput el sa cante. „Am inceput sa cant de la cinci ani. Tatal meu canta intr-un band faimos, canta la bass, pleca mult in turnee”, a dezvaluit Bogdan.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro