Cele mai asteptate filme din 2015!

2015 se anunta unul dintre cei mai spectaculosi ani in ceea ce priveste premierele din cinematografe, iar noi iti prezentam in acest articol „crema cremei” celor mai asteptate filme. Suntem siguri ca unele dintre aceste titluri vor bate recorduri la incasari sau vor impresiona cu efectele lor speciale sau cu inventivitatea explorarii unor universuri fictionale foarte populare. Vom reveni cat de curand cu partea a doua a acestei liste.
fast & furios vin diesel
Star Wars: Episode VII – The Force Awakens
18 decembrie 2015
Incepem cu cel de-al saptelea Star Wars pentru ca a fost pe buzele tuturor in ultima saptamana, dupa lansarea teaser trailerului (il gasesti aici, iar aici descriem tot ce stim in acest moment despre filmul lui J.J. Abrams). Asteptarile sunt gigantice, pentru ca premiera din 18 decembrie 2015 va da tonul noii trilogii Star Wars si va sugera, probabil, filmele de sine statatoare inspirate de saga lui George Lucas si pregatite de studiourile Disney. Multi spera la o indepartare de tonul folosit de Lucas in trilogia lansata intre 1999 si 2005, prin urmare toata lumea de-abia asteapta viziunea lui Abrams, un regizor si producator care a uimit nu de putine ori cu imaginatia sa debordanta. Inca nu stim nimic concret despre subiectull filmului, in afara de faptul ca, la 30 de ani de la evenimentele din Episodul VI, Imperiul galactic domina in continuare galaxia si ca rebelii lupta sa-l rastoarne.

The Avengers: Age of Ultron
1 mai 2015
Daca Star Wars Episode VII este asteptat cu speranta, The Avengers 2 este asteptat de catre fanii universului Marvel aproape cu certitudinea unei experiente cinematografice de neuitat. Cu Joss Whedon revenit in functia de regizor si scenarist si cu un subiect extrem de puternic si actual, Age of Ultron promite o rafuiala globala intre Iron Man, Capitanul America, Thor, Hulk, Vaduva neagra si Hawkeye si Ultron, indestructibilul robot creat de Tony Stark si transformat intr-un blestem al umanitatii. Cu inteligenta sclipitoare si acces la orice bit de informatie de pe Terra, Ultron ajunge la concluzia ca rasa umana este o plaga pentru intreaga planeta si ii declara un razboi de extinctie. Whedon ridica stacheta aruncand in joc mutanti cu puteri incredibile (Scarlet Witch, Quicksilver), care se vor dovedi inamici redutabili pentru echipa Razbunatorilor.

loading...
Fifty Shades of Grey
13 februarie 2015
Un film care va polariza interesul spectatorilor si poate va face cativa dintre ei sa incerce acrobatii noi in intimitate. Lansarea de Ziua indragostitilor garanteaza interesul cuplurilor, iar zecile de milioane de fane ale trilogiei scrise de E.L. James s-ar putea transforma intr-un succes de casa rar intalnit in luna februarie. Si noi suntem curiosi daca Jamie Dornan si Dakota Johnson se ridica la inaltimea asteptarilor in interpretarea personajelor lor, Christian Grey si Anastasia Steele.

Fast and Furious 7
3 aprilie 2015
Decesul lui Paul Walker in mijlocul filmarilor a ingreunat productia blockbusterului, producatorii trebuind sa aleaga intre schimbarea consistenta a scenariului si folosirea efectelor speciale pentru a completa scenele lipsa ale actorului. Cu ajutorul fratilor acestora, productia a fost terminata luni de zile mai tarziu, iar premiera amanata pentru aprilie 2015. La inceputul lui 2013 se spunea ca Furios si iute 6 este unicul pariu sigur cu publicul din intregul an, ceea ce mai intai ne-a mirat si apoi ne-a fost confirmat la sfarsitul lunii mai, cand a avut loc lansarea filmului ce a strans aproape 800 de milioane de dolari incasari. Un omagiu adus lui Paul Walker, curiozitatea cu privire la rezolvarea absentei actorului si Jason Statham in rolul villain-ului sunt atu-uri pe care noul film le are in defavoarea predecesorului sau. Sa fie Fast and Furious 7 prima parte a seriei care depaseste pragul de un miliard de dolari incasari? Tot ce-i posibil.

Minions
10 iulie 2015
Uneori spin off-urile unor francize de succes nu se ridica la inaltimea asteptarilor (Penguins of Madagascar este cel mai potrivit exemplu), dar avand in vedere popularitatea gigantica a nastrusnicilor minioni nu prea vedem cum ar putea da gres aceasta animatie. Micile creaturi galagioase si galbene au existat de la inceputul vremurilor, mereu in cautarea celui mai periculos villain pentru a-i fi slujitori fideli. Inainte de a-l intalni pe Gru, i-au avut ca stapani pe T. Rex, Ginghis Han, Napoleon si Dracula, iar apoi au slujit-o pe Scarlet Overkill (Sandra Bullock), o femeie hotarata sa devina primul super-villain feminin din istorie si sa subjuge intreaga lume. Pana facem cunostinta cu eroina, suntem siguri ca animatia va fi plina de giumbuslucurile minionilor si de conversatiile lor neintiligibile, dar atat de amuzante.

Inside Out
19 iunie 2015
O animatie originala Pixar? Putine sunt filmele pe care le-am astepta cu mai mare nerabdare. Daca cei de la Pixar au mai dat cateodata gres cu sequelurile lor (ne-au dezamagit Cars 2 si Monsters University), acest lucru nu s-a intamplat cu filmele originale, Pixar fiind unul dintre ultimele bastioane ale originalitatii la Hollywood. Abordarea este noua si interesanta: personajele principale sunt emotiile (Bucuria, Furia, Dezgustul, Teama, Tristetea) unei fetite, Riley. Inside Out le va vedea pe cele cinci protagoniste incercand sa o faca pe Riley sa suporte cat mai bine ruperea de viata ei din Minesota cand parintii ei trebuie sa se mute la San Francisco. Dar ce se va intampla cand emotiile se vor lasa si ele dominate de emotii?

Tomorrowland
22 mai 2015
Este unul dintre cele mai misterioase si pline de potential blockbustere ale anului viitor, cu mari sanse sa fie transformat intr-o franciza de catre studiourile Disney. Vom explora Tomorrowland, un tinut magic aflat in pericol. Pentru a-l salva, eroul interpretat de George Clooney ii va cere ajutorul lui Casey, o tanara exploratoare, si impreuna il vor infrunta pe liderul orasului, David Nix (Hugh Laurie). Trailerul lansat acum cateva luni dezvaluie extrem de putin despre cat de fantastic este Tomorrowland, lansand o multime de promisiuni cu privire la aventura extraordinara a eroilor. Faptul ca regizor este Brad Bird (The Incredibles, Ratatouille, Mission: Impossible – Ghost Protocol) nu face decat sa creasca asteptarile cu privire la premiera lui mai 2015.

Spectre/Bond 24
23 octombrie 2015
Urmatoarea productie Bond, care va fi regizata de acelasi Sam Mendes cu acelasi Daniel Craig in rolul principal, il va arunca pe agentul 007 intr-o confruntare pe viata si pe moarte cu teribila organizatie terorista SPECTRE. Mai multe detalii despre subiect si despre distributie aici. Reamintim ca predecesorul noii productii, Skyfall, a incasat 1,1 miliarde de dolari in intreaga lume, largind fantastic numarul de fani ai seriei produse de Eon Productions. Spectre are toate sansele sa devina unul din marile hituri ale anului urmator.

Care crezi ca este cel mai asteptat film al lui 2015?

sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro