The dAdA – Fulgi de nea (piesa noua)

Craciunul se apropie cu pasi repezi, asa ca trupa The dAdA si-a propus sa aduca zapada in orice loc ne-am afla prin titlul noului single, “Fulgi de nea”.Cei patru membri ai trupei, mai rebeli de felul lor, vor sa-si arate si latura sensibila, care pana acum au tinut-o ascunsa.
The-dAdA
Baietii dau startul, astfel, unei noi directii pe care o ia trupa The dAdA, mai precis, artistii vor sa cante piese de dragoste, iar single-ul “Fulgi de nea” pregateste drumul pentru viitorul single, care va fi un feat. cu o cantareata de top din Romania.
Pana cand va aparea urmatoarea piesa, trupa The dAdA declara despre “Fulgi de nea”:

“In perioada asta a anului, ar trebui sa uitam de griji, de probleme si de stres si sa fim conectati mai mult pe plan emotional cu toti cei din jurul nostru. Credem ca un cantec de dragoste sub forma unui colind surprinde cel mai bine starea de spirit a Craciunului, o sarbatoare a familiei si a sentimentelor frumoase. In plus, acesta este cadoul nostru pentru cei care ne sunt aproape. “Fulgi de nea” este un cantec de dragoste perfect pentru a fi ascultat in bratele persoanei iubite, la o cana de vin fiert.”

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro