Interviu EXCLUSIV: Lariss – „De la mine si Alexandra Stan puteti sa va asteptati la orice”

Astazi am stat de vorba cu Lariss, care la doar o saptamana de la lansarea single-ului de debut, “Dale Papi”, a cucerit deja inima publicului, castigandu-si zilnic pozitii de top pe Shazam, dar si in playlist-urile de radio si tv,mai mult artista alaturi de label-ul Fonogram Records au batut palma pentru un proiect nou si foarte promitator cu Global Records, echipa de management a Innei.Haideti sa facem cunostinta cu Lariss si sa o cunoastem mai bine prin interviul de mai jos!
Lariss
Povesteste-ne putin despre cariera ta, cum a luat nastere proiectul Lariss?
Lariss: Totul a inceput datorita faptului ca am ajuns in studio-ul lui Shift, „Midiots Production”, unde am lucrat impreuna cu el si cu David Ciente la cateva piese pentru alti artisti. Mai apoi, am inceput sa lucram si la proiectul meu pentru ca ne-am dat seama ca se contureaza anumite idei care ne plac tuturor.

loading...
Spune-ne despre primul tau single,”Dale Papi”,cine a venit cu ideea lui si cum a fost la filmarile clipului?
Lariss: Eu am venit cu ideea, iar baietii, Shift si David Ciente, au fost intru totul de acord. Am produs piesa “Dale Papi” impreuna in studio, timp in care am aflat care sunt preferintele muzicale ale fiecaruia si asa s-a legat si o prietenie frumoasa si sincera intre noi.
La filmarile clipului a fost foarte frumos. A fost prima mea experienta de acest gen si nici nu am simtit cum a trecut timpul, desi am filmat timp de 12 ore incontinuu. Khaled Mokhtar este un regizor foarte talentat si inventiv, care stie cum sa faca o persoana sa se simta bine si confortabil in orice situatie s-ar afla. Sunt incantata de rezultat.

Alexandra Stan te sustine in tot ceea ce faci.Spune-ne care este relatia dintre voi? Sa ne asteptam la Alexandra Stan feat. Lariss sau invers?
Lariss: Alexandra Stan este o dulceata de fata si un artist de la care chiar am ce invata. Imi este foarte draga, ne intelegem foarte bine si ma bucur pentru asta. Puteti sa va asteptati la orice, avem foarte multe idei care pot fi puse in practica oricand .
Cum iti petreci Craciunul acesta si unde o sa fii in noaptea dintre ani?
Lariss: Craciunul acesta am de gand sa il petrec in familie si cu prietenele mele apropiate. Noaptea dintre ani este si ziua mea de nastere, m-am nascut la 23:45, asa ca voi sarbatori doua evenimente, implinesc 25 de ani si intru in 2015. Inca nu stiu cum si unde voi fi pentru ca sunt multe propuneri, dar sigur ma voi simti bine alaturi de prieteni.
Care este cel mai pretios lucru la care nu ai renunta niciodata?
Lariss: Nu as renunta niciodata la cafeaua mea de dimineata.


Ce ne putem astepta de la tine in perioada urmatoare?
Lariss: In perioada aceasta lucrez in studio cu baietii, mi-am propus sa va surprind in curand.
Te-a schimbat in vreun fel lumea muzicala? 
Lariss: Prin muzica reusesc sa imi exprim starile. In versuri se poate simti cum ma afecteaza mediul inconjurator. Eu consider ca talentul imi este de ajuns si nu este nevoie sa las industria muzicala sa ma schimbe in vreun fel.
Unde te pot gasi fanii? (facebook,instagram etc)
Lariss: facebook.com/Larissofficial / instagram.com/Larissofficial / twitter.com/Larissofficial / www.fonogramentertainment.com
Un mesaj de final!
Lariss: Sarbatori fericite, fix asa cum vi le doriti si un 2015 plin de impliniri! Va pup!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro