TOP 5 filme care ne-au atras atentia in 2014

Iata-ne ca am ajuns iar la final de an,am vazut o multime de filme si putem spune ca am avut un an bun din punct de vedere cinematografic! Speram ca si 2015 sa fie un an cel putin la fel de bun ca 2014.Va reamintim 5 filme din 2014 care ne-au atras atentia si pe care speram ca nu le-ati ratat:
filme

The Equalizer
In Equalizer, Denzel Washington il interpreteaza pe McCall, un barbat care crede ca a scapat de negura trecutului si ca va putea duce de-acum o viata linistita. Dar cand McCall o intalneste pe Teri (Chloe Grace Moretz), o tanara aflata sub controlul unor violenti gangsteri rusi, el nu poate sta deoparte, ci simte nevoia sa o ajute, scapand-o din ghearele lor. Inarmat cu calitati paranormale, care-i permit sa-i pedepseasca pe cei care-i brutalizeaza pe neajutorati, McCall iese din detasarea auto-impusa, simtind ca ii reinvie dorinta de dreptate. Daca cineva are o problema, o soarta potrivnica, sau daca nu are la cine apela, in scena intra… McCall. El este Equalizer.

Fury
Povestea ne poarta in aprilie 1945, la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, iar in centrul atentiei este Wardaddy (Brad Pitt), un sergent american cu mare experienta in lupta. Impreuna cu echipajul sau de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit Fury si patrunde in spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigasa care ar trebui sa dea ultima lovitura fortelor armate ale Germaniei naziste.

The Expendables 3
Eroi de sacrificiu 3 ii aduce pe Barney (Stallone), Christmas (Statham) si restul echipei fata in fata cu Stonebanks (Gibson), cel care cu ani in urma a infiintat alaturi de Barney gruparea Eroi de sacrificiu. Stonebank a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule si implicit un personaj pe care Barney a fost fortat sa-l ucida…sau cel putin asa a crezut.
Chiar daca nu e prima data cand pacaleste moartea, Stonebanks si-a facut o prioritate acum din distrugerea gruparii Eroi de sacrificiu, insa Barney pare sa nu fie de acord cu el, pentru ca are cu totul alte planuri. Strategia lui Barney este de a aduce in ring sange proaspat pentru nimicirea adversarului si implica in lupta membrii din noua era Expendables, recrutand luptatori mai tineri, mai rapizi si experti in gadgeturi.
Acum noua misiune se transforma intr-o batalie epica intre clasicul old-school versus expertiza tehnologica, in cea mai personala rafuiala din Eroi de sacrificiu de pana acum.

The November Man
„Dragostea nu are loc in viata asta…” Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras in linistita Elvetie. Cand trebuie sa revina in actiune pentru a o proteja pe Alice (Olga Kurylenko), un martor valoros, Devereaux descopera ca a devenit tinta fostilor sai colegi. Convins ca printre acestia se afla o cartita si ca nu poate avea incredere in nimeni, agentul e gata de orice pentru a-si termina misiunea si descoperi sabotorul.

Non-Stop
La peste 10.000 de metri altitudine, Liam Neeson sfideaza pericolul si intra din nou in actiune, in Non-Stop, un thriller plin de suspans si situatii la limita imposibilului.
In timpul unui zbor transatlantic New York – Londra, ofiterul de zbor Bill Marks (Neeson) primeste mai multe mesaje criptate prin care este instruit sa convinga linia aeriana sa transfere 150 de milioane de dolari intr-un cont secret. In caz contrar, un pasager din avion va fi omorat la fiecare 20 de minute.
Cu un spatiu de desfasurare limitat, un inamic necunoscut si multe dovezi care il incrimineaza, Marks trebuie sa salveze atat pasagerii din avion, cat si propria reputatie.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro