Adio, decolteu de altadata! Sanii Antoniei s-au „topit” de tot dupa ce artista a nascut

Antonia este una din cele mai atragatoare cantarete de pe scena muzicala romaneasca si s-a laudat dintotdeauna cu o conformatie a corpului demna de un model. Silueta artistei a fost mereu una constanta si nu a suferit schimbari majore nici macar in urma celor doua sarcini pe care le-a avut.

Nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre bustul artistei, care s-a modificat, de-a lungul timpului, aproape la extreme. Chiar daca nu a fost inzestrata de natura cu un bust generos, Antonia a fost dintotdeauna apreciata pentru naturaletea ei si trasaturile care se imbina armonios intre ele.
Odata cu cea de-a doua sarcina, fanii artistei nu au putut sa nu observe o schimbare majora la nivelul decolteulu artistei, cand sanii acesteia au inceput sa capete proportii si sa devina tot mai plini si mai vizibili prin hainele ei.

loading...
Imediat dupa nastere, Antonia a scapat si de cele cateva kilograme acumulate in decursul celor noua luni, dar si de bustul incredibil de sexy cu care se mandrea pana nu demult. In prezent, nurii artistei abia se mai disting printre hainele pe care le poarta, iar artista pare de-a dreptul…plata ca o scandura!

In ciuda acestui mic amanunt, Antonia ramane in continuare o femeie extrem de frumoasa, insa admiratorii infocati ai artistei cu siguranta au ramas dezamagiti de schimbarile hormonale care au survenit si disparitia decolteului plin si ferm de altadata.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro