Andreea Esca povesteste cum a facut senzatie la o nunta de fite cu o rochie de doar 300 de lei: „Conteaza foarte mult cum porti hainele!”

Andreea Esca a dezvaluit ca si-a cumparat o rochie ieftina pentru o nunta, fiind complimentata pentru felul in care a purtat-o.
Andreea Esca
Vedeta PRO TV Andreea Esca, recunoscuta pentru eleganta ei, a dezvaluit ca ea este de parere ca nu haina il face pe om. “Odata mi-am luat de la un magazin absolut normal o rochie pe care am dat 300 lei si cu care m-am dus la o nunta unde toata lumea purta rochii extrem de scumpe. Nu cred ca a fost un invitat care sa nu-mi aprecieze rochia si sa nu ma intrebe de unde o am. Conteaza foarte mult cum porti hainele si ce personalitate ai. Normal ca o rochie daca nu-ti vine bine te va dezavantaja intr-un fel, dar ca sa spui ca haina il face pe om nu sunt de acord”, a marturisit Esca in revista Tonica.

loading...
Intrebata cat ar fi dispusa sa plateasca pentru o rochie care ii place la nebunie, Andreea a fost transanta: “Daca mi-ar placea enorm, probabil ca as plati si mai mult decat mi-as imagina la prima strigare, insa nu as putea sa-mi pierd niciodata mintile in fata niciunui obiect”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro