Antonia a dat jos 10 kg in cateva saptamani! Cum a reusit sa „topeasca” kilogramele din timpul sarcinii

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din industria muzicala autohtona. La 25 de ani, artista a devenit mama pentru a doua oara in urma cu doua luni, insa a reusit sa scape de kilogramele acumulate in timpul sarcinii ca prin minune.
antonia
Antonia se afla intr-o forma de zile mari chiar daca in urma cu numai doua luni a adus pe lume un bebelus. Vedeta sustine ca are un metabolism bun, care o ajuta sa arate precum o adolescenta desi a devenit mama de doua ori in decursul a patru ani.

Dupa fiecare nastere, Antonia a reusit sa revina la formele initiale. In timpul sarcinii cu baietelul ei si al lui Alex Velea, artista a pus pe ea 10 kg de care a scapat ca prin minune in numai doua luni.

loading...
“Nu fac nimic special in ceea ce priveste antrenamentele: mers pe banda, multa izometrie (exercitii statice). Am incredere in Sasha si stiu ca impreuna cu el voi reusi sa ajung din nou in forma. Oricum, mi-am revenit repede dupa sarcina, pentru ca inainte faceam foarte mult sport si aveam o dieta echilibrata. De aceea, am si luat putine kilograme, cam 10, pe care le-am si eliminat rapid”, a declarat Antonia, care acum cantareste 54 kg, la Prima TV.
In august 2010 a nascut-o pe Maya, la varsta de 20 de ani, rezultata in timpul casniciei cu Vincenzo Castellano, iar, in 27 decembrie 2014 l-a nascut pe micutul Dominic, tot prin cezariana, acesta fiind rodul iubirii dintre artista si Alex Velea.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro