Premiere cinematografice in saptamana 27 februarie – 5 martie

A venit Primavara,prilej cu care putem merge la un film,fie cu familia,fie cu o persoana draga.Iata care sunt premierele acestei saptamani:
filme

De ce eu?
In centrul atentiei se afla tanarul si idealistul procuror Cristian, care se loveste de dificultati in investigarea unui caz de coruptie. Faptul ca vizat este chiar un coleg mai varstnic al sau il face pe procuror sa alunece fara sa vrea pe un teren minat al descoperirilor dureroase. Va reusi Cristian sa infrunte opozitia colegilor sai si a politicienilor corupti gata oricand sa-i intinda capcane?

Focus
Nicky Spurgeon (Will Smith) este un escroc cu experienta. O intalneste pe frumoasa Jess (Margot Robbie) si incepe sa o invete secretele meseriei, dar dispare fara urma cand simte ca incepe sa se ataseze de ea. Trei ani mai tarziu, Nicky si Jess se intalnesc din nou in Buenos Aires, unde barbatul incearca sa pacaleasca un multimiliardar. Doar ca Jess a pus ochii pe aceeasi prada.

Grand Central
De la un loc de munca la altul, Gary ajunge sa fie angajat intr-o centrala nucleara. Acolo, aproape de reactoare, unde radiatiile sunt cele mai puternice, se indragosteste de Karole, sotia lui Toni. Dragostea interzisa si radiatiile il contamineaza lent pe Gary. Fiecare zi care trece devine o amenintare.

Shaun the Sheep
De la Aardman Animations, noi aventuri cu oaia Shaun! Dupa ce a fost starul unui serial animat, iata ca Shaun isi vede din nou de blestematii pe marele ecran. Din cauza trasnailor puse la cale de Shaun, stapanul sau ajunge la oras, iar eroul si suratele sale trebuie sa porneasca in cautarea sa. Vor supravietui ele in metropola unde pericolele pandesc la tot pasul?

The Boy Next Door
Claire Peterson (Jennifer Lopez) tocmai a iesit dintr-un divort si se concentreaza pe activitatea de profesoara in incercarea de a uita mariajul esuat. Dar cand isi intalneste mai tanarul vecin, aratosul si indatoritorul Noah (Ryan Guzman), Claire incepe sa se intrebe daca nu cumva a venit vremea sa o ia de la capat. Numai ca nu va trece mult pana cand Noah ii va da toate dovezile lui Claire ca este un psihopat periculos

The Lazarus Effect
Filmul prezinta incercarile unui grup de studenti dornici sa descopere secretele creierului uman. Insa atunci cand Zoe (Olivia Wilde), una dintre cercetatoare, isi pierde accidental viata colegii folosesc un ser revolutionar ce reuseste sa o readuca printre cei vii. Este insa adevarata Zoe cea inviata? Tinerii se vad nevoiti sa lupte din rasputeri pentru a izola „creatura” si a feri lumea de puterea sa neobisnuita

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro