S-a transformat dupa divort! Cum arata acum Ana, fosta sotie a lui Alex Velea! I-a dat pe spate pe stilisti!

Dupa despartirea de Alex Velea, Ana a avut perioade dificile, de cumpana, cand nici prietenii apropiati nu o mai recunosteau. De ceva vreme insa si-a schimbat complet atitudinea, lucru observat chiar si de stilistii vestimentari.

In cel mai recent numar al revistei Spy, stilistul Ovidiu Buta are doar cuvinte de lauda la adresa Anei Velea, care a reusit sa depaseasca starea critica din viata ei si sa treaca la un alt nivel. Cel putin unul bun din punct de vedere vestimentar. In aceeasi „oala” se mai afla si Anna Lesko, Andreea Marin, Bianca Dragusanu, dar si alte vedete autohtone.

loading...
Fara doar si poate, Ana Velea a trecut peste nefericitul eveniment care s-a petrecut in viata ei amoroasa: divortul. Profitand de silueta ei, dar si de faptul ca este o femeie frumoasa, Ana a inceput sa fie mult mai atenta la imaginea ei si sa faca noi combinatii vestimentare. „Ceea ce pare ca deranjeaza, face diferenta: dunga alba plasatacat se poate de neasteptat. In lipsa ei am fi avut o tinuta corecta, dar plictisitoare. Ma bucur ca acest truc este folosit de o fata silfida, pentru ca altfel rezultatul ar fi fost unul total neplacut”, a spus Ovidiu Buta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro