Betty Salam a RECUNOSCUT! De ce s-a INGRASAT atat de mult!

In ultima perioada, Betty Salam s-a ingrasat vizibil, iar acest lucru s-a vazut la petrecererea pe care aceasta a organizat-o de ziua ei.
betty salam
Betty a recunoscut ca s-a ingrasat fata de anul trecut si aste pentru ca nu a mai fost atenta la cat si ce manaca. Artista a ajuns la 52 de kilograme, dupa ce in cateva luni a pus pe ea 4 kilograme.

„Recunosc ca nu am avut grija de alimentatie, am mancat mult, sunt constienta de asta. Am luat 4 kilograme intr-un an”, a marturisit fiica manelistului.

Interpreta s-a ingrasat vizibil, insa pare ca nu o intereseaza prea mult acesc lucru. Chiar daca nu este foarte afectata, cantareata este hotarata sa scape de kilogramele in plus.

loading...
Iubitul artistei a fost alaturi de ea, intr-o seara asa importanta si nu a scapat-o o clipa din ochi. „In primul rand ma iubesc pe mine si ma respect si nu as face ceva ce ar supara-o pe mama (n.r. mama lui Betty a murit in urma cu mai multi ani). Deocamdata ma gandesc la cariera mea si e foarte devreme, nu as pleca niciodata de acasa. Catalin ma incurajeaza mereu. Ne completam unul pe celalat”, spunea Betty in urma cu ceva timp.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro