Maximilian feat. Angeles – Cateva Ganduri (piesa noua si videoclip)

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound „Cateva Ganduri”, noul videoclip Maximilian, in colaborare cu Angeles.
maximilian - junky - oldschool
„Cateva Ganduri” a fost filmat atat intr-un studio video (Videolink), in Bucuresti, cat si la Sinaia si in drumul spre Lacul Bolboci. Regia, scenariul si montajul au fost realizate de Anton Sandu.

Piesa a fost produsa de Spike si Grasu XXL la Okapi Sound Studio, scrisa in vara anului 2014 si realizata in colaborare cu Angeles, ce nu se afla la prima colaborare cu Maximilian. Cei doi artisti au lucrat pentru prima data impreuna in 2008, pentru „Dragoste Nebuna”, una dintre cele mai ascultate piese de pe primul album solo Maximilian, „Volumu’ la Maxim… ilian!!!”.

loading...

Initial, am inceput sa lucrez la clip cu Matei Plesa, in ianuarie, dar, din cauza ca ne-am lungit, Matei a trebuit sa abandoneze proiectul. Am apelat la Anton Sandu, un baiat cu care imi doream de mult sa lucrez si care a venit cu o viziune noua, pastrand din ideea initiala foarte putine elemente. A iesit clipul asta care imi place foarte mult, sper sa nu fiu singurul. Inedit in proiectul asta ar fi faptul ca muzica este semnata de Spike. Este primul meu instrumental de la Spike. Multumesc, la mai multe!, a declarat Maximilian razand.

„Cateva Ganduri” este o piesa de stare, diferita de cele cu care v-a obusnuit Maximilian, iar, in curand, aceasta va fi disponibila si pentru download si streaming – direct pe device-urile mobile – prin Deezer, Zonga, iTunes, Google Play Music si nu numai.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro