Premiere cinematografice in saptamana 3-9 aprilie

Saptamana aceasta trebuie sa mergeti la cinema pentru a vedea unul dintre cele mai asteptate filme ale anului: FAST AND FURIOUS 7! Noi va spunem sa nu mai stati pe ganduri si sa mergeti cat mai repede pentru ca filmul acesta are tot ce trebe,sa nu mai spunem de coloana sonora care mi se pare ca este una dintre cele mai bune din ultimii 20 de ani!
fast & furios vin diesel
FAST AND FURIOUS 7
Furious 7 este continuarea seriei de succes in care Vin Diesel si Paul Walker isi reiau rolurile lui Dominic Toretto si Brian O’Conner. Cu cazierul curatat si linistiti alaturi de vechii lor prieteni, cei doi incearca sa isi faca o noua viata.

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast
Cand una dintre suratele ei se imprieteneste cu o misterioasa creatura gigantica, Clopotica nu stie daca sa se teama sau nu pentru siguranta zanelor. Oare prejudecatile sa fie mai importante decat o inima deschisa?

Clouds of Sils Maria
Celebra actrita Maria Enders este invitata sa joace intr-o repunere in scena a piesei care a facut-o celebra cu doua decenii in urma. Dar, daca atunci a interpretat-o pe tanara Sigrid, acum primeste rolul mai varstnicei Helena.

sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro