Simona Nae – Tu Me Amas (single nou)

Vara bate la usa, iar ritmurile exotice si antrenante sunt din ce in ce mai cautate si utilizate de artistii romani. Exceptie de la aceasta regula nu face nici frumoasa Simona Nae, cunoscuta pentru hiturile „2 Nebuni” si „Coji de portocale”, care lanseaza primul ei single in limba spaniola, intitulat „Tu me amas”.
simona nae
O coproductie Cat Music si Sprint Music, piesa este compusa de catre Simona, in colaborare cu Boier Bibescu, Chariton Robert Iohanes, Septimiu Urzica, Ene Danut Cristian si promite, inca de la primele acorduri, sa fie o candidata la titlul de hitul verii.

loading...
„Am lucrat foarte mult la piesa „Tu me amas”, impreuna cu Boier Bibescu si am pus mult suflet, pentru ca aceasta sa iasa exact cum imi doream. Melodia este una ritmata, de vara, genul de piesa pe care poti dansa pana dimineata, dar care are si un mesaj profund, de iubire. Sper ca fanii si sustinatorii mei sa se regaseasca in ea si sa o asculte cu placere de fiecare data”, a declarat Simona Nae.

Cu cateva zile inainte de lansare, noul single al Simonei Nae a fost ascultat in avanpremiera de catre oameni alesi intamplator pentru ca artista sa poata vedea la cald prima reactie a oamenilor cand ascultau piesa. Artista a postat pe pagina ei de Facebook un filmulet cu reactiile oamenilor in momentul in care ascultau pentru prima data noua ei piesa.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro