Rochii de mireasa la moda in vara lui 2015. Detaliile de care trebuie sa tina cont viitoarele mirese

Pentru acest an, miresele care vor sa fie la moda si sa aleaga rochia potrivita trebuie sa opteze pentru decolteuri curajoase si o tinuta cat mai sofisticata, spun expertii.
girl rochie mireasa
GhidulMiresei.ro scrie ca in vara anului 2015 miresele pot alege chiar si doua rochii diferite, una pentru cununie si alta mai indrazneata, pentru petrecere.


De exemplu, pentru petrecere mireasa poate purta un top transparent sau un decolteu cat mai adanc. Aceasta croiala le avantajeaza mai ales pe tinerele care nu au sani foarte mari. Desigur, o rochie foarte decoltata nu este indicata si pentru cununia religioasa.

Marile case de moda propun de asemenea pentru vara aceasta rochii de mireasa cu dantela. Indiferent daca este ales un stil minimalist sau unul mai romantic, dantela va conferi rochiei de mireasa un aspect boem, desprins parca din povestile cu printi si printese. Rochii de mireasa la moda in vara lui 2015. Accesorii cat mai extravagante Anul acesta sunt la moda si accesoriile voluminoase, care ies in evidenta. De exemplu, o funda mare, pe talie, pe umar sau la spate va conferi tinutei un aspect inedit. La fel brosele vintage sau colierele cu pietre semipretioase. Nu trebuie uitat tulul, care este textura anului, conferind rochiei volum si un aer romantic, plin de senzualitate.


Corsetul ramane esential pentru rochie de mireasa si in acest an, mai ales pentru rochii stil printesa sau sirena. Corsetul trebuie decorat insa cu pietre semipretioase, cu cristale sau pasmanterii. Rochii de mireasa la moda in vara lui 2015. Combinatii de culori Miresele nu trebuie sa se fereasca de rochiile mai colorate, chiar daca albul este prin definitie culoarea rochiei de nunta. Designerii propun pentru vara lui 2015 combinatii de alb si culoare (auriu, crem sau bej).

sursa: adevarul.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro