JerryCo – N-ai Tupeu (single nou si videoclip)

Cum de multe ori auzim ca intr-o relatie de cuplu rolurile s-au inversat, femeia devine “locomotiva”, iar barbatul este cel supus si ascultator, JerryCo lanseaza single-ul “N-ai tupeu”, o provocare pentru ambii indragostiti.
jerryco
Piesa este de fapt un pamflet, iar JerryCo ne canta despre cum barbatii si-ar dori sa fie si ei rasfatati de catre jumatatea lor, care uneori uita sa ofere la randul ei atentie.

loading...

„Cred ca barbatii stiu ca ea este sefa, dar mai viseaza din cand in cand sa fie un pic mai implicata in activitati casnice. Oricum, eu consider ca fericirea consta intr-un parteneriat intre cei doi indragostiti, iar clipul este o caricaturizare a relatiilor de cuplu de la noi”, marturiseste JerryCo.

Clipul a fost regizat de Florin Botea, cu care artistul a mai colaborat pentru “Absent nemotivat”, single-ul precedent al lui JerryCo in colaborare cu Adda.
In videoclip o putem vedea pe Alexia Talavutis, cunoscuta datorita succesului cu LaLa Band si a filmului „Pariu cu viata”, care intruchipeaza, alaturi de JerryCo, personajul femeii frumoase, certata cu treburile gospodaresti.

“Pentru rolul feminin aveam nevoie de o persoana carismatica si imediat m-am gandit la Alexia, care a acceptat invitatia mea de a-mi fi partenera in clip. Plina de energie si profesionista, Alexia m-a ajutat sa nu fiu stanjenit de unele ipostaze din clip”, adauga JerryCo.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro