Karie – N-am timp feat. Puya & Alex Velea (piesa noua)

In era vitezei, in care toata lumea se plange de lipsa timpului, Karie a facut echipa cu Alex Velea si Puya, cantandu-ne despre una dintre cele mai uzuale expresii, “N-am Timp”.


Colaborarea dintre cei trei artisti nu este una intamplatoare, dupa cum spune Karie: “Puya a fost primul artist care a crezut in mine, inca din 2005. Cu Alex am legat o prietenie in perioada in care am activat la HaHaHa Production. Ii apreciez pe ambii foarte mult si pentru mine chiar e o onoare sa ii am pe aceeasi piesa”.

Mai mult, despre noul lui single, Karie declara: “Toata lumea se vaita de timp, dar daca stam bine sa ne gandim, am avea timp pentru orice, mai ales daca l-am folosi intr-un mod constructiv. E clar ca pierdem mai mult timp decat folosim. Pentru mine „N-am timp” este un raspuns pentru tot ce nu ma face fericit sau mai bun”.

loading...
La productia piesei “N-am timp” si-au pus amprenta toti trei artistii, fiecare compunandu-si propria strofa.

Cu primul album lansat in 2005, “Operatiunea XXX”, sub formula VeRbal (trupa infiintata de Karie alaturi de Baboi), traseul muzical al lui Karie a fost plin de colaborari, clipul “Toata noaptea” (VeRbal feat Puya) fiind primul lor videoclip difuzat la tv si ulterior interzis de CNA. Karie a facut parte din echipa de productie a mai multor piese precum “Don’t say it’s over” (Alex Velea), “No Sleepin’” (Corina), “Lonely Heart” (Radio Killer), “Biniditat” (Skizo Skillz feat. Karie) si “Altcineva” (Puya feat Cornel Ilie), cat si a albumului “Plec pe Marte” (Smiley). Din 2014, artistul face parte din brigada lui Alex Velea, Golden Boy Society, alaturi de Rashid, Jon Baiat Bun, Lino si Mario Fresh.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro