Premiere cinematografice in saptamana 17- 23 iulie

Saptamana aceasta avem pregatite pentru voi doua filme noi,numai bune pentru a da o tura pe la cinema.Iata care sunt acestea:
filme

MAGIC MIKE XXL
„Magic Mike XXL” reia povestea lui Mike, la trei ani dupa ce a renuntat la promitatoarea sa cariera de stripper. Dupa indelungi insistente, acesta accepta sa se intoarca in trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflata acum in pragul esecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregati un show senzational, in care legendarul Magic Mike va straluci din nou in lumina reflectoarelor.

In drumul catre grandioasa reprezentatie, Mike si colegii lui cunosc noi personaje, redescopera vechi prietenii si invata miscari surprinzatoare,care le-ar putea schimba radical viitorul.

ANT-MAN
Inarmat cu o abilitatea extraordinara de a-si micsora dimensiunea si de a-si mari proportional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit sa isi accepte latura eroica si sa vina in ajutorul mentorului sau, cercetatorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce sta in spatele uimitorului costum Ant-Man. In ciuda obstacolelor numeroase si aproape imposibil de depasit, Pym si Lang trebuie sa nascoceasca si sa duca la indeplinire un plan de succesul caruia depinde viitorul intregii omeniri.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro