Sedusa si abandonata, Alina Eremia se razbuna pe fostul iubit! Si-a dat hainele jos si…

Nu e de ajuns sa fii una dintre cele mai sexy femei din Romania! O stie Alina Eremia, cantareata tocmai despartindu-se de iubitul ei, Bogdan de la Maxim, care a parasit-o pentru frumoasa Oana Zara.
alina eremia 2
Lasata cu buza umflata de iubitul ei, Alina a ales cea mai frumoasa razbunare cu putinta, postand o poza cu ea in costum de baie pe contul de Facebook.

loading...
Iar daca unele femei se „ofilesc” dupa o despartire, frumoasa cantareata a inflorit, lucru sesizat si de prietenii ei virtuali, care au felicitat-o pentru forma fizica in care se afla.”Esti foarte frumoasa, Alina!”, „Esti perfecta”, „Pur si simplu te ador”, „Si vara te iubeste pe tine”, „Te ador, frumoaso! Cat de frumoasa esti” – sunt cateva dintre mesajele admiratorilor.

Relatia dintre Alina Eremia si Bogdan Medvedi s-a incheiat la sfarsitul lui iunie. Potrivit surselor liderul trupei Maxim a lasat-o pe cantareta pentru Oana Zara.

Devenita cunoscuta in urma participarii la show-ul „Romanii au talent”, frumoasa dansatoare i-a furat mintile lui Bogdan, tanarul cantaret declarandu-se totalmente indragostit de noua lui iubita.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro