Adelina Pestritu si Mihai Morar, prietenia de care nu a stiut nimeni! De cand se cunosc cei doi si cum de si-au petrecut concediul in Las Vegas… impreuna! Afla aici adevarul

Fanii Adelinei Pestritu au fost socati cand au vazut ca frumoasa bruneta a postat fotografii din vacanta ei americana alaturi nu doar de iubitul ei Speak, ci si de… Mihai Morar si sotia acestuia. Si Ade, si Mihai sunt vedete tv, dar… la posturi concurente.

Ei bine, lucrurile au oaresce istorie. Pentru ca intre Mihai si Adelina dainuieste o prietenie veche, care a inceput in urma cu 5 ani. In 2010, Adelina Pestritu devenise deja cunoscuta in lumea mondena, avea numeroase solicitari pentru prezentari de moda, contracte de imagine si participari la diverse evenimente ori emisiuni, in calitate de invitata. Mihai Morar, pe atunci, ca si azi, prezentator al emisiunii „Rai, da’ buni” de la Antena a crezut in potentialul ei si i-a oferit postul de asistenta tv in propria lui emisiune.

De aici, se poate spune, ca a inceput cariera in televiziune a Adelinei Pestritu. Chiar daca in acel moment, 14 mai 2010, impartea scaunul de asistenta cu Marina Dina, acela a fost punctul zero. Prietenia dintre bruneta si Mihai a continuat si s-a pastrat, in ciuda faptului ca ei lucreaza azi la posturi concurente, ba chiar, pe un tronson orar, impart acelasi interval de seara.

loading...
Intamplarea a facut ca in aceasta vara, cei doi sa isi programeze vacantele in acelasi timp si – CULMEA! – in acelasi loc de vis: Las Vegas, SUA. Si cum retelele de socializare sunt cel mai facil mijoc de a afla pe unde mai e unul si altul, au aflat ca sunt in Vegas, s-au sunat si s-au intalnit, decizand sa petreaca o parte din timpul liber impreuna. „Mie mi-e foarte drag Mihai si sunt fericita ca in vara aceasta am avut ocazia sa petrec mai mult timp cu Gabriela sotia lui, care este o persoana minunata. Bine, noi ne stiam de pe vremea cand eram asistenta lui Mihai. Cat despre cele doua fiice ale lor, sunt niste printese pe care le simpatizez mult. Se stie ca mie imi plac la nebunie copiii, asa ca m-am lipit imediat de fetite”, ne-a declarat Adelina

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro