Andreea Tonciu si-a „corupt” surioara! Lorena, in ipostaze INTERZISE pentru o pustoaica de varsta ei

Andreea Tonciu este una dintre cele mai ravnite si controversate domnite din showbiz-ul autohton, iar dupa despartirea de Nicolae Mitea, tot mai multi admiratori si-au facut aparitia in viata frumoasei brunete. Mereu in centrul atentiei, nimeni nu s-ar fi gandit ca Andreea are o sora, care pare sa vrea sa ii calce pe urme vedetei.
andreea tonciu
Imediat dupa ce a trecut cu bine de examenul de capacitate, Lorena, sora mai mica a Andreei Tonciu a dat fuga la mare pentru a sarbatori asa cum se cuvine nota obtinuta, care a fost una foarte buna, dar mai mica totusi decat mediile pe care le-a obtinut in anii precedenti. „In permanenta a luat premiu, dar anul asta a avut o medie mai mica fata de anii trecuti. 9,33 este o medie mica fata de anii trecuti”, a declarat, in urma cu ceva timp, mama Andreei.

loading...
Lorena nu putea sa rateze momentul de a imortaliza in cateva fotografii, extrem de sexy, vacanta de vara de la malul marii. Chiar daca nu isi doreste sa o urmeze pe sora ei in cariera, frumoasa Lorena ar putea avea un real succes, tinand cont de formele de invidiat pe care le are la o varsta atat de frageda.



sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro