Cum a fost fotografiata Ruby, dupa ce a fost la un pas de moarte! Primele imagini dupa accident!

Cantareata a avut un teribil accident de masina, joi, atunci cand a fost la un pas de moarte. Vineri, artista a iesit in oras ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
ruby 2
Ruby a vazut moartea cu ochii, joi, cand, impreuna cu Dorian Popa si cu iubitul ei, au fost implicati intr-un accident de masina pe un drum national.

In ciuda faptului ca accidentul a fost unul teribil, la numai o zi de la experienta ingrozitoare prin care a trecut, cantareata, intoarsa in Bucuresti, a iesit in oras.

loading...
Rochita i-a lasat la vedere lui Ruby vanataia cu care s-a ales in urma accidentului. Inesteticul semn se afla pe piciorul stang al artistei. Cu toate ca acum arezambetul pe buze, Ruby a marturisit ca a trecut prin momente cumplite.

„Sunt bucuroasa ca respir. Dupa cum stiti, ieri am avut parte de un incident foarte nefericit. Ieri (n.r joi), impreuna cu iubitul meu, cu Dorian si inca un prieten de-al nostru am avut un accident foarte dubios.

Au fost momente in care mi-a trecut viata prin fata ochilor si nu doresc nimanui asta. A fost groaznic. Imediat dupa accident am fost foarte mult timp in stare de soc. Mi se punea un nod in gat si imi venea sa vomit. Nu e normal sa iti vina sa vomiti presupun, doar ca socul intervenea si de fiecare data cand mai primeam un amanunt despre ce s-a intamplat mi se oprea respiratia. Suntem foarte norocosi ca am scapat doar cu niste zgarieturi. Am o vanataie mare pe piciorul stang.

Am scapat ieftin. Asta imi da mai multa incredere si credinta. Si pana acum eram convinsa ca e cineva acolo sus are grija de noi, dar acum nu pot sa spun cat de convinsa sunt ca, in momentul acela, chiar cineva ne-a vegheat si a spus „voi mai aveti treaba”… Mi se face pielea de gaina. „Mai aveti treaba, stati si terminati-o”. Dorian este un baiat foarte puternic. A facut foarte bine fata socului. Imediat dupa ce a coborat din masina a inceput sa se uite pe acolo”, a declarat Ruby pentru CANCAN.ro.

„S-au oprit oameni, ne-au ajutat. Au fost foarte draguti. Am observat, dupa aceea, ca pe unii dintre ei ii cunoastem. Era un organizator de concerte care mie imi mai daduse cinci-sase concerte si a fost incredibil ca la 4:00-5:00 dimineata ne-am intalnit cu niste persoane pe care le stiam si ne-au acordat primul ajutor. Mai mult, ne-am luat si ne-au adus pana in Bucuresti. A fost un semn, semne sunt multe, semne care sa ne intareasca credinta in Dumnezeu. Noi aveam o viteza considerabila si in fata noastra s-a ivit o bifurcatie, o curba spre stanga si un rond, iar in secunda in care am vazut rondul acela am spus ca pana aici ne-a fost. A fost liniste deplina in masina, nimeni nu a scos un sunet, nimeni nu a tipat o secunda. Parca ne-am pus niste scuturi si am ramas inlemniti”, ne-a mai spus cantareata.

loading...
„Am fost salvati de niste cruci. Fix in locul in care masina noastra a luat-o pe aratura, noi am fost opriti de niste cruci ale unor oameni care isi pierdusera viata acolo. Ne-am lovit de un stalp, de un stop de semnalizare si de ocruce, care a trecut pe sub masina si cumva a oprit din viteza. Ne-am oprit in fata altei cruci pe care scria Popescu sau Popa, ideea e ca primele trei litere sunt Pop, iarasi e un semn, Dorian Popa era acolo. E un semn Divin. Noi ne-am oprit cu masina fix intre doua cruci. La doi metri in fata noastra erau o rapa si un parapet. Daca mai mergea masina doi metri si crucea aceea nu ne oprea, masina avea sa isi continue traseul si, astfel, noi sa ne lovim fix de un perete si apoi sa cadem in gol in rau…

Niste prieteni au facut o gluma – Ati fi venit la priveghi. Simtim ca ne-am nascut a doua oara. Am avut foarte mare noroc si ii multumim lui Dumnezeu. Mie imi era foarte frica sa merg cu masina si acum…si mai si. Sper ca acesta sa fi fost primul si ultimul incident de acest fel”, a mai marturisit Ruby

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro