Premiere cinematografice in saptamana 21- 27 august

Saptamana asta avem trei premiere foarte diferite pe care nu ai niciun motiv sa le ratezi, intr-un weekend care se anunta mai ploios decat ne-am dori.
filme

THE MAN FROM U.N.C.L.E
Guy Ritchie ne poarta in anii ’60, in timpul Razboiului Rece, cand rivalitatea dintre CIA si KGB este in floare. Doar ca cele doua agentii, de obicei gata la orice pentru a-si dejuca reciproc planurile, trebuie sa faca front comun in fata unei amenintari globale. Agentii de top Napoleon Solo (Henry Cavill) si Illya Kuryakin (Armie Hammer) trebuie sa lase antipatia la o parte pentru a-si duce la bun sfarsit misiunea, dar nu inainte de a provoca un prapad gigantic in jur, asta in timp ce se inteapa cu replici acide si o sorb din priviri pe Gabby (Alicia Vikander), tanara care ar putea fi cheia misiunii lor.

loading...
Cake/Fericire cu orice pret
Daca crezi ca Jennifer Aniston este doar o experta in comedii romantice, ei bine, nu te inseli deloc. Dar asta nu inseamna ca actrita devenita celebra acum mai bine de doua decenii datorita serialului Friends nu poate schimba registrul: dovada este Cake, in care Aniston o interpreteaza pe Claire, o femeie ce incearca sa revina pe linia de plutire dupa ce o tragedie i-a distrus viata. Cand Nina (Anna Kendrick), una dintre colegele de la grupul de terapie, se sinucide, Claire isi da seama ca trebuie sa faca ceva pentru a iesi din impasul emotional. Regizorul Daniel Branz altoieste umor negru pe subiectul sumbru si arata cum iti poti recupera viata pas cu pas, chiar cand credeai ca nu mai ai nicio sansa la fericire.

Sinister 2
Dupa ce Sinister reusea sa incaseze in 2012 77 de milioane de dolari la un buget de doar trei milioane, era evident ca ne asteapta un sequel. Iata ca Sinister 2, care a primit rating-ul Interzis minorilor, se lanseaza in acest weekend pe marile ecrane, oferindu-ne o infricosatoare reintalnire cu demonul Bughuul. Tanara mama Courtney Collins (Shannyn Sossamon) vrea sa o ia de la capat alaturi de fiii ei gemeni Dylan si Zach, numai ca Bughuul va face tot ce-i sta in putinta pentru a-i poseda pe copii si a oferi familiei acelasi destin ca si celorlalte familii ce au sfarsit tragic din cauza influentei sale.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro