Premiere cinematografice in saptamana 28 august – 3 septembrie

Familiile si copiii sunt cei mai fericiti saptamana aceasta, pentru ca lor li se dedica trei dintre premierele saptamanii.Nu lipseste filmul de actiune cu agenti sub acoperire si nici cea mai recenta productie marca Woody Allen. Afla ce-i de vazut pe marile ecrane in acest weekend!
filme

Hitman: Agent 47
Action-ul cu Rupert Friend in rolul titular are toate sansele sa urce pe prima treapta in box office-ul saptamanii. In centrul atentiei este Agentul 47, un asasin de elita ce trebuie sa infrunte o corporatie gata sa creeze o armata de soldati modificati genetic. Singur impotriva tuturor, agentul face echipa cu o tanara care detine un secret ce ar putea ingenunchia corporatia, dar impotriva celor doi eroi se va organiza o gigantica desfasurare de forte. Evident, aptitudinile agentului se vor dovedi neasteptat de eficiente in infruntare, dar cat timp va rezista el in fata multitudinii de inamici?

Irrational Man
De la revenirea sa in The Master, Joaquin Phoenix a avut parte de proiecte interesante precum Her, The Immigrant si Inherent Vice. Acum iata-l in cel mai recent film al lui Woody Allen, pentru care interpreteaza un profesor de filozofie aflat in plina criza existentiala, Abe Lucas. O relatie cu una dintre studentele sale (Emma Stone) si decizia de a ajuta intr-un mod cat se poate de insolit o tanara mama ce ar putea pierde custodia copiilor sai il vor impinge pe Abe pe o panta ce ii va schimba viata.

Vacation
Totul a inceput in 1983, cand familia Griswold a avut parte de o vacanta de pomina. Filmul cu Chevy Chase a devenit un extrem de popular in epoca, iar premiera de vineri ni-l arata pe fiul eroului de atunci, Rusty (Ed Helms), ajuns acum la maturitate, incercand sa organizeze o vacanta trasnet, in stare sa-i readuca pe calea cea buna familia. Doar ca destinul ii va scoate in cale o multime de obstacole, iar bunavointa lui Rusty se va lovi de reticenta sotiei sale Debbie (Christina Applegate), dar si de lipsa de interes a fiilor James si Kevin.

Albinuta Maya.
Personajul creat de Waldemar Bonsels acum mai bine de 100 de ani are parte de un lungmetraj 3D realizat atat pentru cei mai mici spectatori, cat si pentru cei care au crescut alaturi de aventurile din deceniile trecute ale albinutei. In centrul atentiei este neastamparata albinuta Maya, careia i se pare atat de dificil sa respecte multele reguli ale stupului. Maya va ajunge sa descopere o extraordinara amenintare si va fi nevoita sa lege prietenii noi pentru a izbandi in incercarea ei de a-si salva stupul.

Les vacances du petit Nicolas
Un alt personaj ce fascineaza copiii de decenii incoace, micul Nicolas va avea parte de o aventura pe cinste pe malul marii. Doar ca balacelile si joaca alaturi de ceilati copii se intrerup atunci cand Nicolas are o banuiala cumplita: parintii sai vor sa il insoare cu Isabelle, fiica unor localnici. Nicolas este gata de orice pentru a-si recastiga libertatea! Sequel al succesului de casa Le Petit Nicolas, lansat in 2009, filmul are pe generic cateva dintre cele mai cunoscute nume ale comediei franceze, dar si o noua generatie de actori talentati.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro