Bere Gratis feat. Mellina – Pana sus la cer (piesa noua si videoclip)

      1. Start! Bere Gratis a pregatit o surpriza pentru toamna asta si lanseaza, alaturi de Mellina, single-ul “Pana sus la cer”, la un an de la colaborarea cu Sore pentru hitul “Noapte calda”.

        Cu toate ca a venit ziua in care s-a terminat vacanta, dar si vara, anotimpul in care se spune ca iubim mai mult ca niciodata, piesa “Pana sus la cer” ne aduce aminte ca daca muzica ne insoteste pretutindeni, vom fi cei mai fericiti, si ca trebuie sa fim „cuminti” pentru ca in orice moment se poate ca dragostea sa ne bata la usa. Si toata lumea stie ca iubirea te poate face sa ajungi in al noualea cer. Compusa de catre baietii din trupa, piesa “Pana sus la cer” este exact genul de melodie care poate sa fie motorul nostru de energie pentru o toamna poate prea melancolica.

Mihai si Mellina sunt personajele principale ale proiectului video, iar cei doi ne molipsesc cu energia debordanta si ne fac sa zambim instant cu o poveste simpla, dar plina de savoare.

Trupa Bere Gratis a inceput in forta anul 2015, cu un super concert “Noapte calda” pe 8 martie la Cinema Patria. Tot atunci a luat nastere si prima piesa lansata anul acesta, “Tot asa e si a mea”, care accentueaza faptul ca, atunci cand iubesti, nu faci lista de calitati si defecte ca si cum ai face cumparaturi.

Iar surprizele muzicale se vor tine lant si pentru 2016. Piese noi, videoclipuri, un mega-concert pe care il vor anunta in curand, un material discografic nou, dar si multe alte proiecte.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro