Premiere cinematografice in saptamana 2-8 octombrie

Ce-i de vazut pe marile ecrane in acest weekend? Afla-ne mai jos recomandarile despre cele trei premiere ale saptamanii.
filme

Black Mass: Afaceri murdare
Filmul care il readuce pe Johnny Depp in atentie cu un rol relevant se lanseaza si pe marile noastre ecrane. Regizorul Scott Cooper il accesorizeaza pe Depp cu alte nume populare (Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon, Peter Sarsgaard, Dakota Johnson) in aceasta poveste despre o alianta inedita intre mafie, autoritati si lumea politica: in anii ’70, gangsterul de origine irlandeza James „Whitey” Bulger ajuta FBI-ul sa-i scoata din joc concurenta, mafia italiana din Boston. Colaborarea se va dovedi cu bataie lunga atat pentru Bulger, cat si pentru FBI. Foarte laudat pentru rolul sau, Johnny Depp e unul dintre favoritii de la Oscar 2016.

The Martian
Unul dintre cele mai entuziasmante filme vazute in ultima vreme la cinema, Martianul imagineaza, candva in viitorul foarte apropiat, prima vizita umana facuta pe planeta Marte.Emotionant si surprinzator de amuzant, dat fiind contextul dramatic, filmul chiar este o idee foarte buna de petrecere a timpului in sala de cinema.

Blinky Bill the Movie
Blinky Bill este un koala cu multa imaginatie. Inima de aventurier, el viseaza sa plece din oraselul Green Patch si sa devina mare explorator, exact ca tatal sau. Domnul Bill a disparut cu ceva timp in urma, iar Blinky este singurul care crede ca acesta inca mai traieste.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro