Cum scapam de stresul cearcanelor

Dupa riduri si pete, cearcanele accentuate sunt primele pe care incercam sa le camuflam pentru ca ne rapesc mult din luminozitatea fetei si sunt responsabile pentru ani buni in plus pe chip, ani care nu se regasesc in buletin.


Dermatologii le trateaza cu maxima atentie pentru ca zona este una sensibila, pe care o incarcam, de multe ori inutil, cu produse de machiaj care nu-si mai fac efectul la un moment dat. “Cearcanele sunt definite de santul care se intinde de la unghiul intern al ochiului pana la limita superioara a obrazului. Aceasta zona poate fi colorata cenusiu, ceea ce accentueaza aspectul de ochi obosit si infundat in orbita. Uneori, peste linia de cearcan, se reliefeaza si pungile de grasime din zona inferioara ochilor. Aceasta anatomie complexa are nevoie de tratamente nuantate pe problema dominanta, efectuate cu delicatete si cu mult, mult profesionalism”, afirma dermatologul Mihaela Leventer, unul dintre primii medici care au inceput sa faca, pe scara larga in Romania, terapii estetice faciale.
loading...
Terapiile se imbunatatesc pe zi ce trece, iar medicii de la “Dr. Leventer Centre” le folosesc cu succes in cazul persoanelor care vor un look natural, fara exces de make-up. “Pentru santul cearcanului, se opteaza in prezent pentru injectarea cu canule subtiri de acid hialuronic destinat acestei regiuni. Fata de grasime, acidul hialuronic are avantajul unei proceduri care se efectueaza in timp scurt, cu efect imediat vizibil de imbunatatire naturala, iar rezultatul rezista fara probleme un an. Nu sunt nici vanatai, nici umflaturi nedorite la aceasta procedura”, spun specialistii “Dr. Leventer Centre”.

La ora actuala, majoritatea adultilor se confrunta cu problema cearcanelor, iar industria cosmeticelor promite mult, dar reuseste doar partial camuflarea problemelor, nicidecum rezolvarea lor definitiva.

sursa: csid.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro