DOMG feat Alina Eremia – Don’t Worry About It (piesa noua)

„Don’t worry about it” este primul single al proiectului DOMG, in colaborare cu Alina Eremia.
DOMG este un proiect EDM compus din cei doi producatori Mango Music, Mihai Gruia si Dorian Oswin.
alina eremia
„Ne atrage foarte mult acest segment de muzica. Am compus foarte multe piese EDM pentru artisti din afara tarii si am decis ca este momentul sa compunem si pentru Romania deoarece sunt foarte multi care imbratiseaza acest stil de muzica si aici. DOMG este un proiect exclusiv de muzica electronica in care ne putem exprima cum stim noi mai bine. Ne bucram ca prima noastra piesa este in colaborare cu Alina, care este dupa parerea noastra una dintre cele mai bune voci din Romania.”

loading...
Dupa peste 10 ani de experienta in lumea muzicala, cu zeci de hituri compuse pentru artisti ca, Akcent, Two, Lora, Alina Eremia, Mellina, CRBL si altii, DOMG, adica Mihai Gruia si Dorian Oswin, au decis sa porneasca un proiect bazat doar pe muzica electronica.

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cantarete, piesele ei avand milioane de vizualizari pe internet. In prezent, piesa ei ‘A fost o Nebunie’ este una dintre cele mai difuzate melodii din Romania,piesa fiind compusa chiar de cei doi Mihai Gruia si Dorian Oswin, iar hituri precum ‘Cum se face’, ‘Cand luminile se sting’, ‘Played You’ au ajuns in fruntea clasamentelor de specialitate si au fost printre cele mai difuzate melodii din Romania.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro