Premiere cinematografice in saptamana 20-26 noiembrie

Saptamana aceasta avem 4 premiere,printre care gasim doua dintre cele mai asteptate filme ale anului.
filme

THE HUNGER GAMES: Mockingjay, Part 2
In centrul districtelor razvratite se afla in continuare Capitoliul, resedinta presedintelui Snow. Devine evident ca numai moartea acestuia va sfarsi tirania in Panem, asa ca un commando condus de Katniss are ca tinta capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plina de primejdii, care nu se sfarsi fara victime.

BY THE SEA
Povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), si a sotiei sale, Vanessa (Jolie Pitt), care ajung intr-o statiune pitoresca si linistita din anii ’70, aflata la malul marii, intr-un moment de criza a mariajului lor.

loading...
Pe masura ce isi petrec timpul cu alti turisti veniti acolo in vacanta, printre care proaspat casatoritii Lea (Laurent) si Francois (Poupaud), dar si cu localnici precum Michel (Arestrup) si Patrice (Bohringer), cei doi incep sa se confrunte cu probleme care mocneau demult in viata lor de cuplu.

THE BRAND NEW TESTAMENT
Dumnezeu exista. Locuieste la Bruxelles. E odios cu sotia si fiica lui. S-a vorbit mult de fiul lui, dar foarte putin de fiica lui. Fiica lui sunt eu. Ma numesc Ea si am 10 ani. Ca sa ma razbun, le-am trimis tuturor oamenilor din lume, prin sms, data la care vor muri.

PAPA OU MAMAN
Florence si Vincent Leroy au reusit totul. Carierele, casatoria, copii. Azi, vor sa reuseasca si cu divortul. Dar cand primesc in acelasi timp o promovare la care au visat dintotdeauna, viata lor de cuplu devine un cosmar. Din acel moment, fara viata linistita, fostii soti model isi declara razboi : vor face totul pentru a-si disputa custodia copiilor.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro