Premiere cinematografice in saptamana 27 noiembrie – 3 decembrie

Patru premiere in acest weekend: o oferta variata care face incalzirea pentru luna decembrie.
filme

Podul spionilor/Bridge of Spies
Un film regizat de Steven Spielberg si scris de fratii Coen nu poate trece neobservat. Podul spionilor ne poarta in anii ’50, in plin Razboi Rece, cand avocatul James B. Donovan (Tom Hanks) accepta sa apere in instanta un spion KGB. Decizia il transforma intr-un adevarat inamic public, americanii de rand neintelegand ca orice om are dreptul la o aparare corecta in justitie. Obligat sa infrunte dispretul conationalilor sai convinsi ca este un tradator, Donovan se va trezi cativa ani mai tarziu in pozitia perfecta pentru a negocia un schimb de prizonieri cu Uniunea Sovietica. Aclamat de criticii americani, filmul este considerat a avea sanse la Oscarurile de la anul. A fost laudat si pentru modul cum reinvie un gen clasic al cinema-ului american, thrillerul cu spioni.

Bunul dinozaur/The Good Dinosaur
O animatie Pixar pe gustul copiilor (va fi proiectata in Romania numai in versiune dublata), Bunul dinozaur porneste de la premisa ca asteroidul vinovat pentru extinctia dinozaurilor nu a lovit de fapt Terra, lasandu-le specia sa se dezvolte.Emotionant si realizat exceptional, Bunul dinozaur are o simplitate a povestii care ii captiveaza mai degraba pe copii decat pe adulti, dar este cu siguranta una dintre cele mai bune ocazii de petrecere a timpului in familie la cinema din ultimele luni ale anului.

Haos de Craciun/Love the Coopers
A inceput deja sezonul, iar Haos de Craciun da tonul filmelor de Sarbatori. Reunirea de Craciun a familiei Cooper se va dovedi de pomina, cu nu mai putin de patru generatii stranse in jurul mesei. Capul rautatilor este Charlotte (Diane Keaton), iar in jurul ei vom vedea personaje interpretate de nume populare de la Hollywood: Alan Arkin, John Goodman, Ed Helms, Anthony Mackie, Amanda Seyfried, Marisa Tomei si Olivia Wilde.

Poveste de dragoste
Un gen atat de neglijat de cinema-ul nostru, iata ca filmul de dragoste revine in atentie cu acest film regizat de Cristina Iacob (#Selfie). Raluca Aprodu si Dragos Bucur interpeteaza rolurile principale, Aprilia si Sebastian, doi artisti care se indragostesc unul de celalalt, dar vor fi nevoiti curand sa infrunte provocarile vietii.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro