Premiere cinematografice in saptamana 22 – 28 ianuarie

Este foarte posibil ca nimeni sa nu-i poata sta in cale lui Leonardo DiCaprio, nici la Oscar, dar nici in cinematografele din Romania. Afla ce-i de vazut pe marile ecrane in acest weekend.
filme
THE REVENANT
The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Actiunea se petrece in America de Nord, in 1823, iar in centrul ei se afla Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expeditii in Muntii Stancosi, unde este prins de un urs grizzly si sfartecat.

loading...
Capitanul grupului lasa in urma trei oameni pentru a-i tine companie in ultimele clipe de viata si pentru a-i sapa mormantul, dar, de frica sa nu fie prinsi de indieni, cei trei ii iau lui Glass armele si echipamentul si fug. Insa eroul ingrozitoarei confruntari cu ursul grizzly nu moare: se taraste, desi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin salbaticie, animat de sumbre planuri de razbunare impotriva celor care l-au parasit.

YOUTH
„La giovinezza” spune povestea a doi batrani prieteni – un dirijor si compozitor, pe de o parte, si un regizor, pe de alta parte -, care se gandesc la cat timp le-a mai ramas de trait, in timp ce isi petrec vacanta in Muntii Alpi. Filmul urmareste eforturile celor doi de a se intoarce la cariera lor, precum si relatiile pe care le au cu copiii lor, dar si modul in care acestia interactioneaza cu ceilalti oaspeti ai hotelului la care sunt cazati.

THE 5th WAVE
Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan incearca sa supravietuiasca intr-o lume devastata de valurile unei invazii extraterestre care a decimat deja populatia si a dus omenirea inapoi in Epoca de piatra.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro