Premiere cinematografice in saptamana 29 ianuarie – 4 februarie

Afla ce-i de vazut pe marile ecrane saptamana asta.
filme

THE BIG SHORT
Cand patru outsideri observa ceea ce marile banci, media si guvernul refuza sa vada, si anume, iminenta colapsului economiei globale, au o idee de geniu: sa parieze impotriva bancilor. Investitiile lor extrem de indraznete ii vor duce in culisele sumbre ale sistemului bancar, unde vor fi nevoiti sa se indoiasca de oricine si de orice.

loading...
Bazat pe povestea adevarata descrisa in romanul best seller al lui Michael Lewis (The Blind Side, Moneyball), si regizat de Adam McKay (Anchorman, Step Brothers), BROKERII APOCALIPSEI are o distributie formata din unele din cele mai “grele” nume de la Hollywood: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt.

ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP
Printr-o serie de neintelegeri, Alvin, Simon si Theodore ajung sa creada ca Dave o va cere in casatorie noua sa iubita in New York City – si va scapa de ei. Au trei zile la dispozitie sa ajunga la el si sa opreasca crererea in casatorie.

THE FINEST HOUR
Pe 18 februarie 1952, o furtuna masiva a lovit New England, distrugand orase de-a lungul Coastei de Est, cu consecinte dezastruoase asupra navelor, inclusiv SS Pendleton, un petrolier T-2 pornit spre Boston, care a fost literalmente rupt in doua, cu peste 30 de marinari prinsi in interiorul pupei ce s-ascufundat rapid. In calitate de ofiter superior la bord, primul inginer asistent Ray Sybert (Casey Affleck) isi da seama repede ca trebuie sa preia comanda echipajului speriat si sa inspire oamenii sa lase deoparte diferentele dintre ei si sa lucreze impreuna pentru a supravietui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodata Coasta de Est.

Intre timp, dupa ce vestea dezastrului ajunge la statia US Coast Guard din Chatham, Massachusetts, ofiterul Daniel Cluff (Eric Bana) dispune o operatiune indrazneata de a salva oamenii de pe mare. In ciuda nesansei coplesitoare, patru barbati, condusi de Capitanul Bernie Webber (Chris Pine) de la Paza de Coasta, pornesc intr-o barca de salvare din lemn, cu un motor prost echipat si putine unelte de navigatie, sa se confrunte cu temperaturi sub zero, valuri de 30 de metri inaltime si vant cu forta unui uragan.

FIFTY SHADES OF BLACK
In aceasta comedie scandalos de neobrazata, milionarul obsedat de control CHRISTIAN BLACK (Marlon Wayans) ii face cunostinta studentei timide HANNAH STEELE (Kali Hawk) cu lumea “romantismului”, dupa ce aceasta ii ia un interviu pentru ziarul scolii.

Relatia lor amuzant de perversa merge inainte in ciuda neajunsurilor lui Christian ca iubit si giumbusurile exagerate ale mamei sale adoptive si rasiste CLAIRE (Jane Seymour), fratele sau ELI (Affion Crockett) extrem de bine dotat si colega de camera extrem de sexuala a lui Hannah, KATEESHA (Jenny Zigrino).


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro